reklama
marta18691
Fanka BB :)
LolJa dziś pytałam koleżanki w ktorym tygodniu poczuła ale ona nie pamieta mówiła że jak brzuch już duży miała
marta18691
LolJa dziś pytałam koleżanki w ktorym tygodniu poczuła ale ona nie pamieta mówiła że jak brzuch już duży miała
Bylam dzisiaj u swojego lekarza prywatnie bo zrobilam dzisiaj test na glukoze. I okazalo sie, ze mam trochę podwyzszone wyniki. Takze cukrzyca ciazowa . O ruchy sie pytalam to mowi ze jeszxze wcale nie trzeba czuc. Dostalam skierowanie do diabetologa jutro bede to ogarniac.
marta18691
Oj a ile mialas na glukozie?Bylam dzisiaj u swojego lekarza prywatnie bo zrobilam dzisiaj test na glukoze. I okazalo sie, ze mam trochę podwyzszone wyniki. Takze cukrzyca ciazowa . O ruchy sie pytalam to mowi ze jeszxze wcale nie trzeba czuc. Dostalam skierowanie do diabetologa jutro bede to ogarniac.
144 po 2h. Nie jest tragicznie ale za wysoko. Musimy kontrolowac bo za miesiac moze byc gorzejOj a ile mialas na glukozie?
marta18691
Jest wysokie norma 92. ale kontrolować musisz144 po 2h. Nie jest tragicznie ale za wysoko. Musimy kontrolowac bo za miesiac moze byc gorzej
U mnie normalma w laboratorium po glukozie 75g. Jest 135. Ale przekraczam trochę takze trzeba działać. Okazalo sie ze nosze dziewczynkeJest wysokie norma 92. ale kontrolować musisz
reklama
marta18691
Super ja mam 2dziewczynkisynek mi sie marzyU mnie normalma w laboratorium po glukozie 75g. Jest 135. Ale przekraczam trochę takze trzeba działać. Okazalo sie ze nosze dziewczynke