marta18691
Fanka BB :)
To gratki coryHej termin mam na 1 lutego, wreszcie córka po trzech synach! Jutro mam usg połówkowe i stres mnie zjada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To gratki coryHej termin mam na 1 lutego, wreszcie córka po trzech synach! Jutro mam usg połówkowe i stres mnie zjada.
Tez mi sie marzyl synek bo mam coreczke 4 latka. Corka sie najbardziej cieszy bo to było jej marzenie miec siostreSuper ja mam 2dziewczynkisynek mi sie marzy
No ja mam kompletTez mi sie marzyl synek bo mam coreczke 4 latka. Corka sie najbardziej cieszy bo to było jej marzenie miec siostre
U mnie norma 140 po 2 godzinach, ale oczywiscie musisz kontrolowac.U mnie normalma w laboratorium po glukozie 75g. Jest 135. Ale przekraczam trochę takze trzeba działać. Okazalo sie ze nosze dziewczynke
Hej termin mam na 1 lutego, wreszcie córka po trzech synach! Jutro mam usg połówkowe i stres mnie zjada.
Ja mam termin na 15/16 lutego i szczerze mówiąc na początku szłam w zaparte, że będę pracować do końca ciąży, ale po wielu dyskusjach i liście za i przeciw jednak zdecydowałam, że na październik już odpuszczę. Czyli w 20 tygodniu zaczynam L4. Nie ma się co męczyć, a jak pracodawca spoko, to zrozumie. Tylko że moja praca to w zasadzie bycie pod telefonem 24/7, zdarzało się, że budzili mnie w nocy, rano ledwo oczy otwarte i już odpisywanie na maile jeśli był mój dzień. Do tego dopiero od miesiąca co drugi weekend wolny, tak to w weekendy też pracowałam. No więc to już było za dużoHej dziewczyny, z ciekawosci.. do kiedy pracujecie? Ja jeszcze jestem ciagle w pracy ale mam bardzo stresujaca, mysle powoli o L4.
Hej dziewczyny, z ciekawosci.. do kiedy pracujecie? Ja jeszcze jestem ciagle w pracy ale mam bardzo stresujaca, mysle powoli o L4.
Ja nie pracuje juz miesiąc. Pracuje w sklepie spozywczym więc jeszcze bym dociagnela moze do 24 tygale akurat mieli dziewczynę na moje miejsce wiec poszlam na zwolnienieHej dziewczyny, z ciekawosci.. do kiedy pracujecie? Ja jeszcze jestem ciagle w pracy ale mam bardzo stresujaca, mysle powoli o L4.