Mi na kazdej wizycie sie odwraca i nie widac. 6go października mam połówkowe jak sie nie dowiem na tej wizycie to bede siedziec tyle az sie dowiemJa tez niewiem wizyta nastepna 15pazdziernika...nie chce sie pokazac
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No takMi na kazdej wizycie sie odwraca i nie widac. 6go października mam połówkowe jak sie nie dowiem na tej wizycie to bede siedziec tyle az sie dowiem
Grabarzenka
[/QUOTE]
Czuje od trzech tygodni a od dwóch dni to istny armagedon.
Witajcie. Mam na imię Alicja to moja 2 ciąża. Termin mam na 16 lutego. Czytam was od dawna ale dopiero teraz sie odzywam . Mam pytanie czy czujecie juz ruchy?
Czuje od trzech tygodni a od dwóch dni to istny armagedon.
ulotnechwile
nie ma co generalizowac, bo jak widac zdarza sie tak jak u mnie i jednej kolezanki wyzej, ze wychodzi na to, ze na nfz bedziemy miec wiecej niz 3 usg [emoji3]
Ogólnie dla mnie ten NFZ caly smieszny jest 3usg na 8miesiecy [emoji26]
Mojej koleżance też się maluch nie chciał pokazać i na połówkowych, Doktor kazał jej zjeść jakiegoś batona albo ogólnie coś słodkiego, bo wtedy dzidziuś jest bardziej ruchliwy także może warto spróbować przed badaniemMi na kazdej wizycie sie odwraca i nie widac. 6go października mam połówkowe jak sie nie dowiem na tej wizycie to bede siedziec tyle az sie dowiem
Sylwia99
Ja chodzę prywatnie, wizyty mam co miesiąc kontrolne, usg mam trzy najważniejsze. Nie licząc tego pierwszego potwierdzającego miałam pierwsze 6-7 tydz. potwierdzające, później w 13 tygodniu, później miałam prenatalne a musiałam drugi raz zrobić, bo lekarz mi nie zrobił jak trzeba. A teraz będę miała 5 października połówkoweMy jutro mamy wizytę również ze względu na l4 i przez wyniki badań bo dopadła mnie lekka anemia i niski magnez. Zakładam że to przez to te skurcze nóg po całym dniu. A potem to już tylko czekać na usg <3
Chodzicie prywatnie do lekarzy czy na NFZ?
Ostatnia edycja:
Sylwia99
Ja sama nie wiem czy to ruchy czy nie. Ostatnio coś jakbym czuła 2 sobotę, w niedzielę spokój i wczoraj też jakbym coś czuła sama nie wiem to moja pierwsza ciąża jestem w 18+3 dni. A Ty?Witajcie. Mam na imię Alicja to moja 2 ciąża. Termin mam na 16 lutego. Czytam was od dawna ale dopiero teraz sie odzywam . Mam pytanie czy czujecie juz ruchy?
Ja mam 19+0 to moja druga ciaza i jednego dnia czulam mocno pozniej juz cisza i cos zaczyna sie powoli teraz. Dzwonilam do lekarza i mówił ze na spokojnie dzidzia ma tyle miejsca ze moge nie czuc jeszcze.. Sylwetki modelki tez nie mam. Macie juz brzuszki?Ja sama nie wiem czy to ruchy czy nie. Ostatnio coś jakbym czuła 2 sobotę, w niedzielę spokój i wczoraj też jakbym coś czuła sama nie wiem to moja pierwsza ciąża jestem w 18+3 dni. A Ty?
Hej dziewczyny, jestem tu od niedawna tak sobie czytałam wasze wiadomości jestem w 18tyg+4 dni niestety ja nie czuję żadnych ruchów i mam obawy czy wszystko ok... Połówkowe 5 października to zobaczymy co w trawie piszczy a ci do wizyt na NFZ też mam 3 ale co miesiąc lekarz i tak mi puszcza serduszko i pokazuje na chwilę bobo
reklama