Muszę poczytać, teraz mam kupę czasu, to ogarnę, chociaż odkąd siedzę w domu trochę odpoczęły te włosy, już ich tak nie katujeJa od kiedy przeszłam na naturalne kosmetyki o wiele lepiej się układają poczytaj o naturalnej pielęgnacji i potestuj, warto jedynie wrócisz do starych kosmetyków
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Czasami daje jej maske na wlosy ale raz na 2tygodnie mozeKoszmary nie. Zawsze miałam wybujałe sny ale teraz są wyjątkowo realistyczne
Bardzo rozsądna lista!
Ze wszelkich kosmetyków bym zrezygnowała, dziecku bez alergii wystarczy zwykła woda. Ew. można kąpać w olejku migdałowym (świetnie nawilża). Z czasem sama się przekonasz co dziecku służy.
Te rzeczy dla mamy to lista do szpitala?
Bo jeśli tak to warto jeszcze dopisać do listy octanisept, jakieś podstawowe rzeczy do kąpieli to wiadomo, Tantum rosa i małą butelkę wody (wygodnie do podmywania)
Jest lepiej i nie wypadają (a jeszcze niedawno jak karmiłam to była tragedia)...
Jednak przez ciągłe zbieranie w koka wyglądają jak 1000 nieszczęść - takie są połamane
Z tymi płynami chyba warto zacząć od hipoalergicznych. Wiadomo że dziecko styka się też z nami, z pościelą - jednak rzadko kiedy bezpośrednio dotyka to całego ciała. Z ciuszkami jest inaczej. Dlatego uważam, że na sam start nie warto ryzykować mój ma 2 lata i dalej reaguje plamami na każdą drobną zmianę...
Jakie piękne! [emoji2956]
Stosujesz u córci jakieś specjalne odżywki?
marta18691
Absolutnie nie twierdzę, że nie warto zaczynac od hipoalergicznych,bo sama tak zaczynalam. Tylko teraz wydzielaja sie 2 zupełnie inne metody. Zależy jak kto woli. Ja sama na start używałam, później przeszliśmy na normalnie.Koszmary nie. Zawsze miałam wybujałe sny ale teraz są wyjątkowo realistyczne
Bardzo rozsądna lista!
Ze wszelkich kosmetyków bym zrezygnowała, dziecku bez alergii wystarczy zwykła woda. Ew. można kąpać w olejku migdałowym (świetnie nawilża). Z czasem sama się przekonasz co dziecku służy.
Te rzeczy dla mamy to lista do szpitala?
Bo jeśli tak to warto jeszcze dopisać do listy octanisept, jakieś podstawowe rzeczy do kąpieli to wiadomo, Tantum rosa i małą butelkę wody (wygodnie do podmywania)
Jest lepiej i nie wypadają (a jeszcze niedawno jak karmiłam to była tragedia)...
Jednak przez ciągłe zbieranie w koka wyglądają jak 1000 nieszczęść - takie są połamane
Z tymi płynami chyba warto zacząć od hipoalergicznych. Wiadomo że dziecko styka się też z nami, z pościelą - jednak rzadko kiedy bezpośrednio dotyka to całego ciała. Z ciuszkami jest inaczej. Dlatego uważam, że na sam start nie warto ryzykować mój ma 2 lata i dalej reaguje plamami na każdą drobną zmianę...
Jakie piękne! [emoji2956]
Stosujesz u córci jakieś specjalne odżywki?
Z octeniseptem ostrożnie,bo w nadmiarze nie goi,tylko rozbabra. Max 3x dziennie
Nie macie bidetow w łazienkach? U nas są w każdej i swobodnie można się podmyc po toalecie.
Brrrownie
Mówię o warunkach szpitalnych i podmywaniu Tantum rosa a nie ogólnieAbsolutnie nie twierdzę, że nie warto zaczynac od hipoalergicznych,bo sama tak zaczynalam. Tylko teraz wydzielaja sie 2 zupełnie inne metody. Zależy jak kto woli. Ja sama na start używałam, później przeszliśmy na normalnie.
Z octeniseptem ostrożnie,bo w nadmiarze nie goi,tylko rozbabra. Max 3x dziennie
Nie macie bidetow w łazienkach? U nas są w każdej i swobodnie można się podmyc po toalecie.
Czesc pod pepkiem wskazuje powyżej 220 jestem w 14 tygodniu ciąży z tym że pokazuje mi przez pare sekund później spada więc nie wiem o co chodziHej dziewczyny witam Was przy porannej kawie
Co do detektora to napisz kochana w którym Ty miejscu szukasz tej dzidzi i w którym tyg ciąży jesteś blisko kości bioder są żyły główne musisz je znaleźć i to będzie Twój puls i wtedy między nimi po środku szukaj na wysokości włosów łonowych bardzo nisko mam nadzieję że znajdziesz te ponad 200 to ani dziecka ani Twoje to błąd ale może wynikać że złego szukania powodzenia
Miłej i spokojnej niedzieli dziewczynki
G
gość _199
Gość
Ehh pisałam ci kilka razy, że detektor często zakłamuje tętno...Czesc pod pepkiem wskazuje powyżej 220 jestem w 14 tygodniu ciąży z tym że pokazuje mi przez pare sekund później spada więc nie wiem o co chodzi
Ja właśnie o szpitalu. Się dogadałysmyMówię o warunkach szpitalnych i podmywaniu Tantum rosa a nie ogólnie
Zobacz gdzie jest macica a dziecko jest w niejCzesc pod pepkiem wskazuje powyżej 220 jestem w 14 tygodniu ciąży z tym że pokazuje mi przez pare sekund później spada więc nie wiem o co chodzi
Załączniki
Ja nie kupuje detektora bo chyba bym całkowicie już oszalala że stresuJa właśnie o szpitalu. Się dogadałysmy
Zobacz gdzie jest macica a dziecko jest w niej
reklama
Właśnie to trzeba umiejętnie obsłużyćJa nie kupuje detektora bo chyba bym całkowicie już oszalala że stresu