reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej! Powiedzcie proszę, kiedy planujecie zacząć komponować wyprawkę dla bąbla? 🙈
Zastanawiam się kiedy najlepszy moment, a chce trochę rozłożyć koszty w czasie. 🤔

Ja dzisiaj bylam w ciuchu i jakoś odruchowo zerknęłam na dziecięce i nie wytrzymałam 🙆‍♀️
Kupiłam jeszcze kilka bodziaków bo nie były w ogóle zniszczone a kosztowały grosze.
A co do wózka itp to też powoli rozglądam się za używanymi jak coś się trafi to pewnie też kupię dużo wcześniej :D ale staram się jeszcze tego nie robić.

Załączniki

• received_4386098374806257.jpeg
    received_4386098374806257.jpeg
    192 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Ja dzisiaj bylam w ciuchu i jakoś odruchowo zerknęłam na dziecięce i nie wytrzymałam 🙆‍♀️
Kupiłam jeszcze kilka bodziaków bo nie były w ogóle zniszczone a kosztowały grosze.
A co do wózka itp to też powoli rozglądam się za używanymi jak coś się trafi to pewnie też kupię dużo wcześniej :D ale staram się jeszcze tego nie robić.
Ale słodkie, w lumpku trzeba trafić na fajne ciuchy 😉
Ja jeszcze się wstrzymuję, czekam co tam lekarz zobaczy na usg bo mam full ubrań po synu 😊

Polecam odwróconą osmozę. U nas najwięcej schodzi niegazowanej. Czasem kupujemy jakąś butlę z bombelkami, jak któreś z nas ma ochotę. Ale mam po takiej wodzie ogromny brzuch, więc piję od wielkiego dzwonu
W sumie u mnie też bo syn pije taką, muszę w zagłębić się w temat co i jak bo sporo tej wody idzie 🙂 pewnie bardzo drogie jest?

Ja też byłam dzisiaj w ciucholandzie były takie piękne rzeczy dla dziewczynek. U mnie kroi się chłopiec, więc nic nie skorzystałam 😋 muszę przejrzeć rzeczy po starszym synku i wtedy, jak już będę wiedziała czego mi brakuje to będę kupować. Ale na spokojnie :)

W sumie u mnie też bo syn pije taką, muszę w zagłębić się w temat co i jak bo sporo tej wody idzie 🙂 pewnie bardzo drogie jest?

Ten nasz kosztował 450 zł. Więc tak dużo i nie dużo.

Cześć mamusie :)
Wypilam glukozę i grzecznie czekam. Dziewczyny trzymajcie kciuki, żebym nie zwymiotowala tego świństwa i nie musiała jeszcze raz

reklama
Do góry