reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
@marta18691 My już nie kupujemy wody butelkowej, bo majątek na to szedł i tony plastiku zostawał. Zamontowalismy filtry osmozowe i pijemy nasza wodę (dzbanki z filtrem nie dawały rady,bo woda nadal była jak mleko). Trochę to kosztowało, ale inwestycja nam się bardzo szybko zwróciła.
Ja kupuję, bo toleruję tylko mocno gazowaną ;)
Może kiedyś kupimy saturatora do wody gazowanej, żeby nie trzeba było dźwigać butelek i potre

Ostatnia edycja:
Hej! Powiedzcie proszę, kiedy planujecie zacząć komponować wyprawkę dla bąbla? 🙈
Zastanawiam się kiedy najlepszy moment, a chce trochę rozłożyć koszty w czasie. 🤔

W największe koszta odpadają, bo wózek, fotelik, łóżeczko i takie grube sprawy mam,więc zostają mi ciuszki, klamoty dla mnie i takie drobiazgi. Niestety nie umiem polować na lumpach, więc będę łowcą na wyprzedażach

reklama
Ja kupuje ale tylko lekko gazowaną, inne mi nie wchodzą 😁 ja znów myślę ale o filtrze do wody 🙂
Polecam odwróconą osmozę. U nas najwięcej schodzi niegazowanej. Czasem kupujemy jakąś butlę z bombelkami, jak któreś z nas ma ochotę. Ale mam po takiej wodzie ogromny brzuch, więc piję od wielkiego dzwonu

Do góry