reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej! Powiedzcie proszę, kiedy planujecie zacząć komponować wyprawkę dla bąbla? 🙈
Zastanawiam się kiedy najlepszy moment, a chce trochę rozłożyć koszty w czasie. 🤔

Ja dzisiaj bylam w ciuchu i jakoś odruchowo zerknęłam na dziecięce i nie wytrzymałam 🙆‍♀️
Kupiłam jeszcze kilka bodziaków bo nie były w ogóle zniszczone a kosztowały grosze.
A co do wózka itp to też powoli rozglądam się za używanymi jak coś się trafi to pewnie też kupię dużo wcześniej :D ale staram się jeszcze tego nie robić.

Załączniki

• received_4386098374806257.jpeg
    received_4386098374806257.jpeg
    192 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Ja dzisiaj bylam w ciuchu i jakoś odruchowo zerknęłam na dziecięce i nie wytrzymałam 🙆‍♀️
Kupiłam jeszcze kilka bodziaków bo nie były w ogóle zniszczone a kosztowały grosze.
A co do wózka itp to też powoli rozglądam się za używanymi jak coś się trafi to pewnie też kupię dużo wcześniej :D ale staram się jeszcze tego nie robić.
Ale słodkie, w lumpku trzeba trafić na fajne ciuchy 😉
Ja jeszcze się wstrzymuję, czekam co tam lekarz zobaczy na usg bo mam full ubrań po synu 😊

Polecam odwróconą osmozę. U nas najwięcej schodzi niegazowanej. Czasem kupujemy jakąś butlę z bombelkami, jak któreś z nas ma ochotę. Ale mam po takiej wodzie ogromny brzuch, więc piję od wielkiego dzwonu
W sumie u mnie też bo syn pije taką, muszę w zagłębić się w temat co i jak bo sporo tej wody idzie 🙂 pewnie bardzo drogie jest?

Ja też byłam dzisiaj w ciucholandzie były takie piękne rzeczy dla dziewczynek. U mnie kroi się chłopiec, więc nic nie skorzystałam 😋 muszę przejrzeć rzeczy po starszym synku i wtedy, jak już będę wiedziała czego mi brakuje to będę kupować. Ale na spokojnie :)

W sumie u mnie też bo syn pije taką, muszę w zagłębić się w temat co i jak bo sporo tej wody idzie 🙂 pewnie bardzo drogie jest?

Ten nasz kosztował 450 zł. Więc tak dużo i nie dużo.

Cześć mamusie :)
Wypilam glukozę i grzecznie czekam. Dziewczyny trzymajcie kciuki, żebym nie zwymiotowala tego świństwa i nie musiała jeszcze raz

reklama
Do góry