W polowie miesiaca mialam robione ogolne badania to wyniki mialam super, ale kto wie moze faktycznie jakas anemia mnie dopadla. Prenatalne mam 04.08 to przynajmniej bede wiedziala czy z Fasolka wszystko dobrze. A na wizyte do mojego ginekologa ide 06.08 to wtedy zrobia mi znow komplet badan krwi.
A żelazo jak u ciebie? Może anemia się wkrada, co w ciąży częste
reklama
Paola_89
Fanka BB :)
Ja akurat nie miałam zawrotów, ale jak się nasilą to możesz skonsultować z lekarzem, może takie jednorazowe się pojawiłyJa sie ogolnie czuje fantastycznie tylko duzo spie A te zawroty to dopiero od dzis i to z takim przytupem
marta18691
U mnie 3dzieckoroznica tez będzie troche 3lata i 8miesiecy....Kinga 5.5roku ma aNatalia 3latkaTo już moje drugie maleństwo, pierwszy jest synuś 4 lata, trochę duża różnica wieku, ale myślę że on dopiero teraz jest gotowy na rodzeństwo. Całe szczęście bardzo się cieszy
marta18691
U mnie 3dzieckoroznica tez będzie troche 3lata i 8miesiecy....Kinga 5.5roku ma aNatalia 3latkaTo już moje drugie maleństwo, pierwszy jest synuś 4 lata, trochę duża różnica wieku, ale myślę że on dopiero teraz jest gotowy na rodzeństwo. Całe szczęście bardzo się cieszy
Juz pisalam do poloznej bo moj lekarz na urlopie w tym tyg. Kazala mi duzo odpoczywac jesli zawroty beda sie utrzymywaly wypisze mi l4 bo ja caly czas do pracy chodze. Gdyby cos mi sie powazniejszego dzialo to mam sie do szpitala zglosic. Mam nadzieje ze po prostu mam gorszy dzien i stad te zawroty dzisJa akurat nie miałam zawrotów, ale jak się nasilą to możesz skonsultować z lekarzem, może takie jednorazowe się pojawiły
Witaj mam ten sam termin co Ty i prenatalne na 8.08 tez sie nie moge doczekacCześć dziewczyny, można dołączyć? Jestem w 10+6, spodziewam się drugiego dziecka. Termin porodu mam na 18.02.2021. Prenatalne umówione na 10.08 (już nie mogę się doczekać). W domu siedzi syn z marca 2018
Paola_89
Wszystko możliwe więc oby tylko taki dzisiejszy wybryk.Juz pisalam do poloznej bo moj lekarz na urlopie w tym tyg. Kazala mi duzo odpoczywac jesli zawroty beda sie utrzymywaly wypisze mi l4 bo ja caly czas do pracy chodze. Gdyby cos mi sie powazniejszego dzialo to mam sie do szpitala zglosic. Mam nadzieje ze po prostu mam gorszy dzien i stad te zawroty dzis
W takim pozostaje Ci dużo odpoczywać i się nie przemęczać
Tak jest jak wyjde z pracy zaczne odpoczywac. Dzieki dziewczyny za rady i milego dnia dla kazdej ☺Wszystko możliwe więc oby tylko taki dzisiejszy wybryk.
W takim pozostaje Ci dużo odpoczywać i się nie przemęczać
reklama
Marta.lidka
gadałam z lekarzem, jeżeli nie jest to mocne krwawienie nie ma sensu jechać na IP. Póki co umówiłam wizytę i zobaczymy. Pewnie jeśli coś będzie nie tak i tak dostanę skierowanie do szpitala.Odezwij się po tej wizycie. Wcześniej miałaś jakieś niepokojące objawy?
Nie masz możliwości podjechać wcześniej na IP? Chociaż pewnie zanim by Cię przyjęli to już tu na wizytę się dostaniesz...
Czekam na wieści.
Mój lekarz poprosił żebym załatwiła w aptece sobie duphaston (receptę doniosę) i już wzięłam jedna tabletkę. Plamienia od godziny już nie mam ale brzuch ciągnie. Liczę, ze to plamienia od rozciągania się macicy itd. Ale tez liczę się z innymi rzeczami bo jednak mam macice dwurożna. Dam znać dziewczyny po wizycie dzięki za miłe słowa i 3majcie kciuki!