Super ten twój maluszek . Ja jutro mam normalną wizytę i pewnie dopiero dostanę skierowanie na prenatalne. Ale już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty.Hej! Ja wczoraj miałam prenatalne (było 12+4).
Bąbelek ma 6,1 cm. Wszystko jest ok- parametry wręcz książkowe. Dziwi mnie tylko że taki mało ruchliwy ten dzidziuś bo tylko nogami i rękoma ruszał ale pozycja taka sama jak dwa tygodnie temu może po prostu jest leniuchem i caly czas leży na plecach...
Wyniki z krwi będę miała za jakieś 2 tygodnie.
Zobacz załącznik 1155356
reklama
Dostałaś mojegoDzisiaj do 21 czekam na maile od dziewczyn chętnych do grupy zamkniętej
Karo30
Zaciekawiona BB
To już moje drugie maleństwo, pierwszy jest synuś 4 lata, trochę duża różnica wieku, ale myślę że on dopiero teraz jest gotowy na rodzeństwo. Całe szczęście bardzo się cieszy1 dziecko Twoje?
Brrrownie
Fanka BB :)
TakDostałaś mojego
Gondzi_a
Cześć dziewczyny
@Paola_89 @zgredzus @Grabarzenka bardzo się cieszę że badania udane i wszystko jest dobrze
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Który jest u Ciebie tydzień? Może warto pojechać na IP jeśli ból jest silny i masz plamienia ?
@Paola_89 @zgredzus @Grabarzenka bardzo się cieszę że badania udane i wszystko jest dobrze
Trzymam mocno kciukiU mnie dziś nie fajny poranek. Obudziłam się z bólem podbrzusza dość silnym, do tego przeczyszczanie i plamienia dość mocne z krwia. Musiałam wziąć l4 i czekam na wizytę u lekarza na 12:00 (mój lekarz na urlopie wiec ide do innego). Trzymajcie kciuki bo obawiam się najgorszego.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Który jest u Ciebie tydzień? Może warto pojechać na IP jeśli ból jest silny i masz plamienia ?
Paola_89
W ciąży to raczej normalne niestetyCzesc dziewczyny! Pytanie mam bo pewno jestescie bardziej doswiadczone niz ja... jestem w 11+2. Od wczoraj mam zawroty glowy a dzis rano jak bylam na badaniach myslalam ze zemdleje... myslicie ze to normalne? Moze powinnam jesc wiecej... Czy raczej powinnam skonsultowac to z lekarzem? Cudnego dnia dla kazdej
A wcześniej miałaś czy to pierwszy raz tak Ci się zdarzyło?
Ja sie ogolnie czuje fantastycznie tylko duzo spie A te zawroty to dopiero od dzis i to z takim przytupemW ciąży to raczej normalne niestety
A wcześniej miałaś czy to pierwszy raz tak Ci się zdarzyło?
U mnie dziś nie fajny poranek. Obudziłam się z bólem podbrzusza dość silnym, do tego przeczyszczanie i plamienia dość mocne z krwia. Musiałam wziąć l4 i czekam na wizytę u lekarza na 12:00 (mój lekarz na urlopie wiec ide do innego). Trzymajcie kciuki bo obawiam się najgorszego.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Plamienia mimo leków i bóle brzucha mam od kilku tygodni - lekarz mówi żeby nie przejmować się i oszczędzać
reklama
A żelazo jak u ciebie? Może anemia się wkrada, co w ciąży częsteJa sie ogolnie czuje fantastycznie tylko duzo spie A te zawroty to dopiero od dzis i to z takim przytupem