reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Cześć dziewczyny, ja dziś mam formę życia. Sprzątam nawet fittness delikatny dla ciężarnych zrobiłam. Niestety zaczęłam zauważac i odczuwać ze się powiększyłam tu i ówdzie. Apetyt mam jak wieloryb. Dziś zjadłam na obiad więcej niż mój mąż który lubi pojeść. Zrobił przepyszny makaron z brokułamiw sosie serowym. Zaczęłam się martwić że tak szybko tyje w tej ciąży. W poprzedniej na tym etapie byłam o wiele lżejsza. Ale to nic. Trochę ruchu wprowadzę a na pewno nie będę odmawiać sobie jedzenia. Widocznie dzidziuś potrzebuje teraz więcej. My mamy rzeczy po synku więc większość wydatków mamy z głowy. Ale nawet przy pierwszym dziecku te droższe rzeczy kupowaliśmy na olx używane choć wyglądały jak nowe. Np wózek czy nosidełko do auta.
Chcecie robić wątek prywatny?
Marta współczuję rozłąki z mężem. Dasz radę kobiety w ciąży mają ukryte moce żeby przetrwać. Ale rozumiem Twoje obawy. Oby szybko minęło.
Właśnie co z naszą Sylwunia?

reklama
Cześć dziewczyny 😊
U mnie dzisiaj dzień o wiele lepszy, nie płaczę chociaż, ale brak mi energii zupełnie. Mdłości przeszły, żołądek mnie nie boli, apetyt nawet dzisiaj miałam niezły. Swoją drogą, my na obiad mieliśmy babcine gołąbki 😁 Dzisiaj też przyszła mi paczka ogrodniczek i legginsów, żebym miała w czym latem chodzić, bo w swoje krótkie spodenki to się w ogóle nie mieszczę, w zwykłe jeansy też zresztą w połowę nie wchodzę... Moje obecne outfity to dresy i sukienki, chociaż głównie dresy 😂 Wczoraj byliśmy się rozejrzeć w sklepie z dziecięcymi rzeczami... no kupa pieniążków na to pójdzie, z całą pewnością.

Hej Kochane.Ja dziś jak wyjęta z bębna pralki,zero życia. Wróciłam o 15 z pracy i zasnęłam na siedząco. Niestety chyba cukry szaleją... Pójdę na urlop i L4 to muszę zrobić z tym porządek... Teraz w pracy to nawet zjeść jak człowiek ciężko, zresztą coraz ciężej pracować bo i dźwiganie,niebezpieczne warunki. Itp... a jeszcze dostałam bonusa ostatnia zmiana przed urlopem 12 godzinna... Normalnie bajka....

reklama
Ja mam zawsze jak jestem u mojego ginekologa 😊

Dziewczyny, a jest tu może któraś z Was, która miała mdłości, ale nie wymiotowała? Ja tam miałam do tej pory i trochę to dla mnie dziwne. Od wczoraj mnie nie mdli 😁
Ja miałam mdłości ale ani razu nie przytuliłam muszli. Całe szczęście. Dziś jedynie po obiedzie mnie zemdlilo ale chwilkę i minęło.

Do góry