reklama
ulotnechwile
Fanka BB :)
ja to mam mega apetyt jeśli chodzi o jedzonko a spaghetii jadłam jak szalonaU mnie wczoraj było ale niestety nie byłam w stanie nawet go tknąć
Gondzi_a
Wiadomo, koszty przed nami ogromne . Ja się boje nawet o tym myślećJakos musze wytrwac wszytsko dla dzieci bedzie robil zeby jeszcze pokoj dla maluszka zrobic zbieranie tej całej wyprawki mnie przeraza
Brrrownie
Mój też wszystko jedzący na szczęście, ale z domu nauczony że jak zupa to i drugie musi być a u mnie zupa to już obiad chociaż zupowa nie jestemMniam, mniam pomysłów dałyście na pół tygodnia. Dzisiaj wymyślilam placki po węgiersku, ale schabik zrobię w niedzielę [emoji7] właśnie kupiłam taki piękny kawałek.
Mój mąż na szczęście jest gatunek wszystko jedzący
Warto już teraz zrobić wstępną „wycenę” rzeczy łatwiej później kupować i się człowiek tak nie denerwuje, że za dużo do wydania na razWiadomo, koszty przed nami ogromne . Ja się boje nawet o tym myśleć
Paola_89
To fajnie masz bo jak na razie muszę wybrzydzać w jedzeniu żeby jako tako się czuć ☺ja to mam mega apetyt jeśli chodzi o jedzonko a spaghetii jadłam jak szalona
A jak już piszecie o tych zupach to mnie wzięło na kalafiorową tylko muszę jeszcze zdobyć tego kalafiora
Ostatnia edycja:
Brrrownie
Ja tam kupuje wszystko online, poluję na promki Jakoś w pierwszej ciąży mnie te koszty nie powaliły to było 2 lata temu W tej ciąży to już w ogóle luz, bo mam wszystko świeże po starszaku - nie zdążyłam tego na strych wynieść nawet zaopatrzę się w pierwsze ubranka i artykuły pierwszej potrzebyWiadomo, koszty przed nami ogromne . Ja się boje nawet o tym myśleć [emoji85]
U nas też od kilku dni okropny katar na tapecie. I noce kiepskie, bo nie ma jak oddychać. Zdrówka życzęW nocy mojego szkraba zaczęło coś łapać, dziś ma katar i gorączke, musiał się zarazić od kuzynostwa a myślałam że już go nic nie złapie, mam tylko nadzieje że skończy się na zwykłym przeziębieniu [emoji52]
Paola_89
No ja też mam wszystko po starszym synuJa tam kupuje wszystko online, poluję na promki Jakoś w pierwszej ciąży mnie te koszty nie powaliły to było 2 lata temu W tej ciąży to już w ogóle luz, bo mam wszystko świeże po starszaku - nie zdążyłam tego na strych wynieść nawet zaopatrzę się w pierwsze ubranka i artykuły pierwszej potrzeby U nas też od kilku dni okropny katar na tapecie. I noce kiepskie, bo nie ma jak oddychać. Zdrówka życzę
Nie dziękuje ☺ również życzę szybkiego powrotu do zdrowia
reklama
Paola_89
To Twój syn ma teraz 2 lata czy jeszcze nie ? ☺Ja tam kupuje wszystko online, poluję na promki Jakoś w pierwszej ciąży mnie te koszty nie powaliły to było 2 lata temu W tej ciąży to już w ogóle luz, bo mam wszystko świeże po starszaku - nie zdążyłam tego na strych wynieść nawet zaopatrzę się w pierwsze ubranka i artykuły pierwszej potrzeby U nas też od kilku dni okropny katar na tapecie. I noce kiepskie, bo nie ma jak oddychać. Zdrówka życzę