reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nie, trzeba samemu powiedzieć w rejestracji kiedy się chce następna wizytę. Ja niestety chodzę co 2 tygodnie ze względu na plamienia.
Na zupy patrzeć nie mogę a zawsze lubiłam 😒

reklama
Mniam, mniam :) pomysłów dałyście na pół tygodnia. Dzisiaj wymyślilam placki po węgiersku, ale schabik zrobię w niedzielę [emoji7] właśnie kupiłam taki piękny kawałek.
Mój mąż na szczęście jest gatunek wszystko jedzący
Mój też wszystko jedzący na szczęście, ale z domu nauczony że jak zupa to i drugie musi być :) a u mnie zupa to już obiad ;) chociaż zupowa nie jestem

ja to mam mega apetyt jeśli chodzi o jedzonko a spaghetii jadłam jak szalona 😁
To fajnie masz bo jak na razie muszę wybrzydzać w jedzeniu żeby jako tako się czuć ☺

A jak już piszecie o tych zupach to mnie wzięło na kalafiorową tylko muszę jeszcze zdobyć tego kalafiora 😀

Ostatnia edycja:
W nocy mojego szkraba zaczęło coś łapać, dziś ma katar i gorączke, musiał się zarazić od kuzynostwa a myślałam że już go nic nie złapie, mam tylko nadzieje że skończy się na zwykłym przeziębieniu 😐

Wiadomo, koszty przed nami ogromne . Ja się boje nawet o tym myśleć [emoji85]
Ja tam kupuje wszystko online, poluję na promki :) Jakoś w pierwszej ciąży mnie te koszty nie powaliły ;) to było 2 lata temu :) W tej ciąży to już w ogóle luz, bo mam wszystko świeże po starszaku - nie zdążyłam tego na strych wynieść nawet :) zaopatrzę się w pierwsze ubranka i artykuły pierwszej potrzeby :)
W nocy mojego szkraba zaczęło coś łapać, dziś ma katar i gorączke, musiał się zarazić od kuzynostwa a myślałam że już go nic nie złapie, mam tylko nadzieje że skończy się na zwykłym przeziębieniu [emoji52]
U nas też od kilku dni okropny katar na tapecie. I noce kiepskie, bo nie ma jak oddychać. Zdrówka życzę :)

Ja tam kupuje wszystko online, poluję na promki :) Jakoś w pierwszej ciąży mnie te koszty nie powaliły ;) to było 2 lata temu :) W tej ciąży to już w ogóle luz, bo mam wszystko świeże po starszaku - nie zdążyłam tego na strych wynieść nawet :) zaopatrzę się w pierwsze ubranka i artykuły pierwszej potrzeby :)U nas też od kilku dni okropny katar na tapecie. I noce kiepskie, bo nie ma jak oddychać. Zdrówka życzę :)
No ja też mam wszystko po starszym synu 😀

Nie dziękuje ☺ również życzę szybkiego powrotu do zdrowia 😊

reklama
Ja tam kupuje wszystko online, poluję na promki :) Jakoś w pierwszej ciąży mnie te koszty nie powaliły ;) to było 2 lata temu :) W tej ciąży to już w ogóle luz, bo mam wszystko świeże po starszaku - nie zdążyłam tego na strych wynieść nawet :) zaopatrzę się w pierwsze ubranka i artykuły pierwszej potrzeby :)U nas też od kilku dni okropny katar na tapecie. I noce kiepskie, bo nie ma jak oddychać. Zdrówka życzę :)
To Twój syn ma teraz 2 lata czy jeszcze nie ? ☺

Do góry