reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wracam właśnie od lekarza. Albo pójdzie w stronę ta dobra albo zła. Długo nie mogła znaleźć w pęcherzyku niczego. Oglądała w powiększeniu i znalazła małe ciałko żółte i zarodek, ale wszystko jest za małe jak na ten tydzień ciąży. Pęcherzyk jest splaszczony. Mam twardniejaca macie i mam brać luteine 3xdziennie. Gdyby się nie rozwinęło bardziej to niestety czeka mnie zabieg bo pęcherzyk jest zbyt duży żeby się sam usunął. W poniedziałek ma mi zrobić jeszcze jedno usg w szpitalu, bo w czwartek jadę nad morze i mi powie czy mam jechać czy lepiej zostać w domu i czekać. Także pewnie długo tu nie posiedzę z Wami
Współczuję Ci bardzo.. Sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze!!

Może miałaś później owulację i stąd jest mniejsze bądź dobrej myśli.
Ja w następnym tygodniu prenatalne i już mnie jakoś stres dopada.
a w którym już będziesz tygodniu na prenatalnych?
Ja w poprzedniej ciąży byłam w 13 tygodniu dopiero, bo lekarz powiedział, że im później tym lepiej.
Wiem, że ginekolodzy zalecają między 11-14 jakoś.

Raczej nie bardzo by się ta owulacją przesunela. 23maja OM, 2 czerwca współżycie, 13-16 czerwca delikatne plamienia i test pozytywny. Cykle 24-28,ale ostatnie 2 były po 25 dni. No ni cholerny żebym miała później owulacje

a w którym już będziesz tygodniu na prenatalnych?
Ja w poprzedniej ciąży byłam w 13 tygodniu dopiero, bo lekarz powiedział, że im później tym lepiej.
Wiem, że ginekolodzy zalecają między 11-14 jakoś.
Jakby 12+2 z synem byłam po 13 tyg mi się też wydaje że czym później lepiej widać najważniejsze by dziecko nie miało więcej niż 8 i pół cm bo już się nie da zbadac

reklama
Do góry