reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wracam właśnie od lekarza. Albo pójdzie w stronę ta dobra albo zła. Długo nie mogła znaleźć w pęcherzyku niczego. Oglądała w powiększeniu i znalazła małe ciałko żółte i zarodek, ale wszystko jest za małe jak na ten tydzień ciąży. Pęcherzyk jest splaszczony. Mam twardniejaca macie i mam brać luteine 3xdziennie. Gdyby się nie rozwinęło bardziej to niestety czeka mnie zabieg bo pęcherzyk jest zbyt duży żeby się sam usunął. W poniedziałek ma mi zrobić jeszcze jedno usg w szpitalu, bo w czwartek jadę nad morze i mi powie czy mam jechać czy lepiej zostać w domu i czekać. Także pewnie długo tu nie posiedzę z Wami
Współczuję Ci bardzo.. Sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze!!

Może miałaś później owulację i stąd jest mniejsze bądź dobrej myśli.
Ja w następnym tygodniu prenatalne i już mnie jakoś stres dopada.
a w którym już będziesz tygodniu na prenatalnych?
Ja w poprzedniej ciąży byłam w 13 tygodniu dopiero, bo lekarz powiedział, że im później tym lepiej.
Wiem, że ginekolodzy zalecają między 11-14 jakoś.

Raczej nie bardzo by się ta owulacją przesunela. 23maja OM, 2 czerwca współżycie, 13-16 czerwca delikatne plamienia i test pozytywny. Cykle 24-28,ale ostatnie 2 były po 25 dni. No ni cholerny żebym miała później owulacje

a w którym już będziesz tygodniu na prenatalnych?
Ja w poprzedniej ciąży byłam w 13 tygodniu dopiero, bo lekarz powiedział, że im później tym lepiej.
Wiem, że ginekolodzy zalecają między 11-14 jakoś.
Jakby 12+2 z synem byłam po 13 tyg mi się też wydaje że czym później lepiej widać najważniejsze by dziecko nie miało więcej niż 8 i pół cm bo już się nie da zbadac

reklama
Do góry