asia333podlasie
Fanka BB :)
Aha a teraz?wcześniejsze ciaze do Pierzynskiego w Medicover..jak zaczal być problem z szyjka to Przepiesc prowadził i szył
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha a teraz?wcześniejsze ciaze do Pierzynskiego w Medicover..jak zaczal być problem z szyjka to Przepiesc prowadził i szył
a ten co u niego dziś byłam to nawet nie wiem jak się nazywa ale przychodnia na krakowskiejAha a teraz?
Aha to na nfz? Ile u Ciebie tyg?a ten co u niego dziś byłam to nawet nie wiem jak się nazywa ale przychodnia na krakowskiej
Ooo.. 24.07, czyli dokładnie jak jaJa też mam w następnym tygodniu prenatalne dokładnie 24.07
Aha to na nfz? Ile u Ciebie tyg?
tak na nfz. Trudno powiedzieć ale stawiamy, że idzie 6 tydzAha to na nfz? Ile u Ciebie tyg?
Aha może lekarz miał słaby sprzęt.tak na nfz. Trudno powiedzieć ale stawiamy, że idzie 6 tydz
Ost mies miałam 26maja.. A do zaplo doszło 21 czerwca i to by pasowało z ostatnim wynikiem bety który wskazywał na 5-6 tydzAha może lekarz miał słaby sprzęt.
Chyba 4 luty jakoś tak haha nawet nie wiemTo bardzo blisko na kiedy masz termin?
Chyba 4 luty jakoś tak haha nawet nie wiem