Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On miał z 70lat .. bardzo uspakajal.. mowil , zeby nie martwić sie że tak może być, dał skierowanie na krew, mocz , odczyn itd.. zrobił cytologie. No i usłyszałam to czego boję się najbardziej .. mam tak krótka szyjke, że nie wiem czy ordynator mi tym razem założy szew dramat taka jak mam teraz to w poprzedniej ciąży miałam po 30tyg. A teraz jest 6ty
dokładniej będzie wiadomo co i jak na wizycie 11sierpnia u ordynatoraO rany czyli do końca nie ciekawie.. Ale jest jeszcze szansa że coś się zmieni z tą szyjką ??
Ja tak miałam, okazało się że ciąża jest 2 tyg młodsza niż wychodzi z ostatniej @, więc wszystko jest możliwe.Może miałaś później owulację i stąd jest mniejsze bądź dobrej myśli.
Ja w następnym tygodniu prenatalne i już mnie jakoś stres dopada.
Może miałaś później owulację i stąd jest mniejsze bądź dobrej myśli.
Ja w następnym tygodniu prenatalne i już mnie jakoś stres dopada.
Ja tez 24 ile masz dziś tyg i dni?Ja też mam w następnym tygodniu prenatalne dokładnie 24.07
Asiu ja też Podlasie gdzie mieszkasz ?Ja tez 24 ile masz dziś tyg i dni?
Pod samym Białymstokiem a TyAsiu ja też Podlasie gdzie mieszkasz ?
BiałystokPod samym Białymstokiem a Ty