reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Czesc dziewczyny! Ja juz po wizycie u lekarza, wyniki wszystkie mam dobre. Fasolka rosnie 9t3d 🥰 kolejna wizyte mam dopiero za 3tyg. Dal mi skierowanie na prenatalne przez to ze mam stwierdzona niedoczynnosc tarczycy zalapie sie na NFZ

Załączniki

• 20200716_125124.jpg
    20200716_125124.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 83
Czesc dziewczyny! Ja juz po wizycie u lekarza, wyniki wszystkie mam dobre. Fasolka rosnie 9t3d 🥰 kolejna wizyte mam dopiero za 3tyg. Dal mi skierowanie na prenatalne przez to ze mam stwierdzona niedoczynnosc tarczycy zalapie sie na NFZ

Super 😍
To ja też dziś mam 9+3 czyli termin mam na 15 lutego, ale może zawsze się zmienić coś na następnej wizycie w środę za tydzień ☺️

U mnie dzisiaj 9+6. Termin wypada na 12 lutego. Przy okazji mam pytanie (tak jak pisałam wcześniej to pierwsza ciąża i mało jeszcze wiem) czy z tego wynika, że jestem w 9 czy 10 tygodniu ciąży? Jak to się określa?

U mnie dzisiaj 9+6. Termin wypada na 12 lutego. Przy okazji mam pytanie (tak jak pisałam wcześniej to pierwsza ciąża i mało jeszcze wiem) czy z tego wynika, że jestem w 9 czy 10 tygodniu ciąży? Jak to się określa?

Z tego co jedna z dziewczyn tłumaczyła to już jest liczony jako 10tc 😊
Ale do lekarza czy przy porodzie to liczy się dokładny tydzień i dzień 😉

reklama
Ja też 9+3, widzę że sporo nas tutaj :)
Mnie też piersi dają popalić, ale ja tu twardo od miesięcy chodzę głównie bez stanika, więc nic nie muszę zmieniać^^ Pod koniec jak zacznę już przeciekać to kupię sobie miękuska :)

Do góry