Wez witaminę B x 3 dziennieDziewczyny! Czuje, że rośnie mi zimno na ustach naczytałam się, że to niebezpieczne
Miałyście taki problem? Co stosowalyscie?
reklama
Ilo
Zaangażowana w BB
Dzięki za odpowiedźWez witaminę B x 3 dziennie
ulotnechwile
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! Ja juz po wizycie u lekarza, wyniki wszystkie mam dobre. Fasolka rosnie 9t3d kolejna wizyte mam dopiero za 3tyg. Dal mi skierowanie na prenatalne przez to ze mam stwierdzona niedoczynnosc tarczycy zalapie sie na NFZ
Super
To ja też dziś mam 9+3 czyli termin mam na 15 lutego, ale może zawsze się zmienić coś na następnej wizycie w środę za tydzień
piekny dzidziolekCzesc dziewczyny! Ja juz po wizycie u lekarza, wyniki wszystkie mam dobre. Fasolka rosnie 9t3d kolejna wizyte mam dopiero za 3tyg. Dal mi skierowanie na prenatalne przez to ze mam stwierdzona niedoczynnosc tarczycy zalapie sie na NFZ
Czyli termin mamy na ten sam dzien, superSuper
To ja też dziś mam 9+3 czyli termin mam na 15 lutego, ale może zawsze się zmienić coś na następnej wizycie w środę za tydzień ☺
Karolina9933
U mnie dzisiaj 9+6. Termin wypada na 12 lutego. Przy okazji mam pytanie (tak jak pisałam wcześniej to pierwsza ciąża i mało jeszcze wiem) czy z tego wynika, że jestem w 9 czy 10 tygodniu ciąży? Jak to się określa?
Paola_89
U mnie dzisiaj 9+6. Termin wypada na 12 lutego. Przy okazji mam pytanie (tak jak pisałam wcześniej to pierwsza ciąża i mało jeszcze wiem) czy z tego wynika, że jestem w 9 czy 10 tygodniu ciąży? Jak to się określa?
Z tego co jedna z dziewczyn tłumaczyła to już jest liczony jako 10tc
Ale do lekarza czy przy porodzie to liczy się dokładny tydzień i dzień
Karolina9933
Tak myślałam, dziękujęZ tego co jedna z dziewczyn tłumaczyła to już jest liczony jako 10tc
Ale do lekarza czy przy porodzie to liczy się dokładny tydzień i dzień
reklama