reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie dokładnie 10+1 😍 Co do piersi... poza rośnięciem i braku mieszczenia się gdziekolwiek powoli, bolały jak cholera, teraz bolą mniej, ale nadal ciężko spać na brzuchu 😂

reklama
Wracam właśnie od lekarza. Albo pójdzie w stronę ta dobra albo zła. Długo nie mogła znaleźć w pęcherzyku niczego. Oglądała w powiększeniu i znalazła małe ciałko żółte i zarodek, ale wszystko jest za małe jak na ten tydzień ciąży. Pęcherzyk jest splaszczony. Mam twardniejaca macie i mam brać luteine 3xdziennie. Gdyby się nie rozwinęło bardziej to niestety czeka mnie zabieg bo pęcherzyk jest zbyt duży żeby się sam usunął. W poniedziałek ma mi zrobić jeszcze jedno usg w szpitalu, bo w czwartek jadę nad morze i mi powie czy mam jechać czy lepiej zostać w domu i czekać. Także pewnie długo tu nie posiedzę z Wami

Wracam właśnie od lekarza. Albo pójdzie w stronę ta dobra albo zła. Długo nie mogła znaleźć w pęcherzyku niczego. Oglądała w powiększeniu i znalazła małe ciałko żółte i zarodek, ale wszystko jest za małe jak na ten tydzień ciąży. Pęcherzyk jest splaszczony. Mam twardniejaca macie i mam brać luteine 3xdziennie. Gdyby się nie rozwinęło bardziej to niestety czeka mnie zabieg bo pęcherzyk jest zbyt duży żeby się sam usunął. W poniedziałek ma mi zrobić jeszcze jedno usg w szpitalu, bo w czwartek jadę nad morze i mi powie czy mam jechać czy lepiej zostać w domu i czekać. Także pewnie długo tu nie posiedzę z Wami
Może miałaś później owulację i stąd jest mniejsze bądź dobrej myśli.
Ja w następnym tygodniu prenatalne i już mnie jakoś stres dopada.

A serduszko było czy nie widać na razie?
Nie poddawaj się, może maluszek znajdzie siły i będzie rósł 🙂

Współczuję Ci Sylwia.. Znów jesteś w zawieszeniu albo będzie dobrze albo nie.
Miejmy nadzieję że jednak rozwinie się w tym dobrym kierunku.

Ja dziś byłam u innego lekarza na nfz. Na tamta babę kazał złożyć skargę do nfz, za to jak mnie potraktowała. Nie miała prawa tak powiedzieć, że więcej mnie nie przyjmie bo nie ma miejsca.. nie zleciła żadnych badań..

Ja dziś byłam u innego lekarza na nfz. Na tamta babę kazał złożyć skargę do nfz, za to jak mnie potraktowała. Nie miała prawa tak powiedzieć, że więcej mnie nie przyjmie bo nie ma miejsca.. nie zleciła żadnych badań..

Normalnie masakra z tymi lekarzami..
A ten lekarz co Ci powiedział??

reklama
Normalnie masakra z tymi lekarzami..
A ten lekarz co Ci powiedział??
On miał z 70lat 🙈.. bardzo uspakajal.. mowil , zeby nie martwić sie że tak może być, dał skierowanie na krew, mocz , odczyn itd.. zrobił cytologie. No i usłyszałam to czego boję się najbardziej :( .. mam tak krótka szyjke, że nie wiem czy ordynator mi tym razem założy szew :( dramat:( taka jak mam teraz to w poprzedniej ciąży miałam po 30tyg. A teraz jest 6ty

Do góry