TheCarolin
Fanka BB :)
Leci mi 12 tydzieńHej ktory tydzien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leci mi 12 tydzieńHej ktory tydzien?
Oj z dietą to też u mnie mega problem, jeszcze w zeszłym tygodniu ograniczał się tylko do wody i lodów mdłości sięgnęły apogeumJa biorę femibion 1, omega 3 plus d i k, aspargin zapobiegawczo i pije chodzenie rano na czczo łyżkę oleju lnianego bleeee ale patrząc na to co jem to nie wiem czy starczy bo dietę mam dość uboga nic mi nie smakuje
Zapisywałam się jakieś dwa tygodnie temu, bo te badania trzeba robić chyba między 12-14 tygodniem. No i u mnie powodem jest wiekDługo czekałaś na zapis na prenatalne ? Bo ja chcę się umówić dopiero jeśli jutro okaże się że dziecko jest i rośnie. Nie wiem czy nie będzie za późno ...
Nie wiem czy jest jakiś sposób,mnie bolały ok 3 tyg dla pocieszenia teraz tylko w nocy jak się obracam i nad ranem mnie ciągną po bokach.Cześć dziewczyny, potrzebuje porady. Nie wiem czym mam już złagodzić ból sutek. Tak strasznie mnie bolą sutki.
To musi minacNie wiem czy jest jakiś sposób,mnie bolały ok 3 tyg dla pocieszenia teraz tylko w nocy jak się obracam i nad ranem mnie ciągną po bokach.
SuperLeci mi 12 tydzień
Czy jest tu ktoś w podobnej sytuacji?Witam. Jestem tu nowa.
Nie wiem od czego zacząć. Jestem w ciąży i mam dwa terminy jeden z miesiączki a drugi z usg. Ciąża jest tydzień młodsza niz z terminu miesiączki. Moja ginekolog dała mi skierowanie na badnie krwi na białko pappa. I czytając o co chodzi trochę się przerazilam u nie wiem co myśleć. Mam 28 lat i to moja druga ciąża. Termin 22 luty Om a usg 3 marzec
Czy jest tu ktoś w podobnej sytuacji?
Jest to bardzo częste zjawisko. U wielu dziewczyn jest 1-2 tygodnie różnicy.Witam. Jestem tu nowa.
Nie wiem od czego zacząć. Jestem w ciąży i mam dwa terminy jeden z miesiączki a drugi z usg. Ciąża jest tydzień młodsza niz z terminu miesiączki. Moja ginekolog dała mi skierowanie na badnie krwi na białko pappa. I czytając o co chodzi trochę się przerazilam u nie wiem co myśleć. Mam 28 lat i to moja druga ciąża.