reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Właśnie ostatnio długo czekałam na toxo i różyczkę, coś około tygodnia. Zobaczę jak wstanę jutro czy bd w stanie pojechać, jak nie to w poniedziałek już ostatecznie, bo wizyta 13go

My jeszcze nie powiedzieliśmy. Niedługo mamy rocznicę ślubu, to najbliżsi się zjadą i wtedy powiemy wszystkim. Póki co wiedzą przełożeni, bo już nie pracuje i trzeba było jakoś obowiązki rozłożyć. Ja się reakcji nie boję, 16 lat już nie mam 🤣 ale narazie nie chce mówić, tak po prostu

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już po pobraniu krwi i po usg tarczycy. Na szczęście nie będę musiała robić teraz biopsji. Wyniki część juz dzis bedzie, maks 10 dni to hiv i kiła chyba. Mama podpowiedziała mi ze to po witaminach może mnie tak mdlić i faktycznie dziś od rana nie bralam i jest o niebo lepiej. Łyknę sobie przed spaniem :D za tydzień wizyta kontrolna i udało mi sie juz tez umówić na prenatalne :) wydaje mi sie ze dość późno, no ale chyba sie znają tam lepiej niz ja :D

Nom tez jakos balam sie reakcji;) no ale wie mama tata tesciowa przyjaciolka
Właśnie ostatnio długo czekałam na to o i różyczkę, coś około tygodnia. Zobaczę jak wstanę jutro czy bd w stanie pojechać, jak nie to w poniedziałek już ostatecznie, bo wizyta 13go

My jeszcze nie powiedzieliśmy. Niedługo mamy rocznicę ślubu, to najbliżsi się zjadą i wtedy powiemy wszystkim. Póki co wiedzą przełożeni, bo już nie pracuje i trzeba było jakoś obowiązki rozłożyć. Ja się reakcji nie boję, 16 lat już nie mam [emoji1787] ale narazie nie chce mówić, tak po prostu
Reakcji to się nie boję, bo doskonale wiem jaka będzie [emoji3]
Ale jakiś wewnętrzny opór przed chwaleniem się mam ;)

Ja już po pobraniu krwi i po usg tarczycy. Na szczęście nie będę musiała robić teraz biopsji. Wyniki część juz dzis bedzie, maks 10 dni to hiv i kiła chyba. Mama podpowiedziała mi ze to po witaminach może mnie tak mdlić i faktycznie dziś od rana nie bralam i jest o niebo lepiej. Łyknę sobie przed spaniem :D za tydzień wizyta kontrolna i udało mi sie juz tez umówić na prenatalne :) wydaje mi sie ze dość późno, no ale chyba sie znają tam lepiej niz ja :D

To super że unikniesz biopsji 😊
Jeśli masz mdłości po tych witaminach to może akurat z tej firmy Ci nie służą ??

Czesc Dziewczyny 😊
Ja dzis bylam na usg i na badaniach - serduszko bije ❤ fasolka ma juz nieco ponad 1cm wiec jest super. Kolejna wizyta za 2tyg. Ja poki co sie dobrze czuje nie mam mdlosci jedyne co zauwazylam to okropna sennosc - spala bym caly czas 😁

Czesc Dziewczyny 😊
Ja dzis bylam na usg i na badaniach - serduszko bije ❤ fasolka ma juz nieco ponad 1cm wiec jest super. Kolejna wizyta za 2tyg. Ja poki co sie dobrze czuje nie mam mdlosci jedyne co zauwazylam to okropna sennosc - spala bym caly czas 😁

A to fajnie że serducho biło 😊
Mój maluszek miał prawie 2 cm heh
Wiesz co z chęcią bym się z Tobą zamieniła, senność za mdłości 😋
A w którym tyg ciąży jesteś ? 😊

Właśnie ostatnio długo czekałam na toxo i różyczkę, coś około tygodnia. Zobaczę jak wstanę jutro czy bd w stanie pojechać, jak nie to w poniedziałek już ostatecznie, bo wizyta 13go

My jeszcze nie powiedzieliśmy. Niedługo mamy rocznicę ślubu, to najbliżsi się zjadą i wtedy powiemy wszystkim. Póki co wiedzą przełożeni, bo już nie pracuje i trzeba było jakoś obowiązki rozłożyć. Ja się reakcji nie boję, 16 lat już nie mam 🤣 ale narazie nie chce mówić, tak po prostu
Hej. Tez mam wizytę 13 i faktycznie jutro się zmobilizuje na badania. Nie wiedziałam że tak długo się czeka.
Ma dokładnie tak samo jak Ty i większość dziewczyn nie mam jeszcze potrzeby ogłaszania nowiny. Sama próbuje ciągle w to uwierzyc😉. Planujemy za tydzień powiedzieć rodzicom ale się zobaczy.
Moja praca jest specyficzna - wystąpienia publiczne raz na jakiś czas. Nieregularnie ale stresująco. Codziennie myślę czy powinnam się narażać na stres ale zarabiać trzeba poza tym widzę że jak siedzę bezczynnie w domu to mi humor tak siada ze ledwo daje rade. Ogólnie odkąd jestem w ciąży to delikatnie mnie mdli i jestem zmęczona ale najbardziej uciążliwe są napady jakiegoś bólu egzystencji. A przecież cieszę się i w pełni akceptuje swój stan. Na szczęscie mam tak tylko co kilka dni. Ale czekam na wzrost hormonów szczęścia - już mnie to męczy.
Takie najlepsze antidotum na smuteczki to jak mój 2,5 letni synek podbiega i daje buziaka w brzuszek babelkowi. To jest rozbrajające ❤️
Miłego popoludnia

reklama
Do góry