marta18691
Fanka BB :)
Ja bylam na popraniu krwi oczywiscie kolejka taka duza ze stalam dosc dlugoO matulu...
Jak ja się okropnie czuję! [emoji1785][emoji1785][emoji1785]
Normalnie jak na kacu stulecia [emoji1785]
A jak u Was samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bylam na popraniu krwi oczywiscie kolejka taka duza ze stalam dosc dlugoO matulu...
Ja robiłem wczoraj rano i podstawowe miałam po 15, dzisiaj następne mają być po 15 a reszta ok 5 dni.@Brrrownie ja podobnie. Nie mam siły, to co normalnie robię w chwilę, teraz przez pół dnia. Prawie 10,a ja nawet odkurzacza jeszcze nie wyciągnęłam. W głowie mi się kręci, może zaś pogoda się będzie zmieniać?
Dziewczyny ile czekacie na wyniki badań? U nas jedne są od ręki, inne wysyłają. Tak myślę kiedy iść, żeby były jak najświeższe, ale wszystkie zdążyły spłynąć przed wizytą
U mnie mowila zw te inne badania to jutro wyniki beda a z toxoplazmozy to w poniedzialek@Brrrownie ja podobnie. Nie mam siły, to co normalnie robię w chwilę, teraz przez pół dnia. Prawie 10,a ja nawet odkurzacza jeszcze nie wyciągnęłam. W głowie mi się kręci, może zaś pogoda się będzie zmieniać?
Dziewczyny ile czekacie na wyniki badań? U nas jedne są od ręki, inne wysyłają. Tak myślę kiedy iść, żeby były jak najświeższe, ale wszystkie zdążyły spłynąć przed wizytą
Nom tez jakos balam sie reakcji no ale wie mama tata tesciowa przyjaciolkaCzy Wy też tak się denerwujecie jak macie komuś przekazać nowinę o ciąży?
Bo ja tak mam, to jest irracjonalne. Z jednej strony nie mogę się doczekać, żeby powiedzieć rodzinie. Wiem, że się tego spodziewają, bo często rozmawialiśmy że chcemy 2gie dziecko, byli świadkami poprzedniej straty i w ogóle. A i tak się denerwuję. Ja nie wiem. Boję się chwalić żeby nie zapeszyć?
Podobnie... Głowa boli, mdłości przeokroopne, spać się chce, plecy bolą, jednym słowem dramatO matulu...
Polsia ja mam teraz nasilone mdłości i tak jak piszą dziewczyny, że świeży imbir jest najlepszy.
Kawałki obranego imbiru zalewam wrzątkiem a potem piję ten wywar na raz i od razu jest mi lepiej świetnie smakuje dodany do herbaty z cytryną. Co jeszcze ciekawego zauważyłam u siebie to dobrze mi robi spacer na powietrzu, może wypróbuj u siebie
Ja poszłam o 8 na badania, a około 15 w tym samym dniu miałam już wyniki. Wysłałam od razu do lekarza na maila i na drugi dzień rano już miałam potwierdzenie, że wszystko jest w porządku bo wizyta dopiero 20.07@Brrrownie ja podobnie. Nie mam siły, to co normalnie robię w chwilę, teraz przez pół dnia. Prawie 10,a ja nawet odkurzacza jeszcze nie wyciągnęłam. W głowie mi się kręci, może zaś pogoda się będzie zmieniać?