reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie różnica wieku równo 1.5 roku (Tylko to już nastolatki) weekend zleciał nie wiem kiedy.Moje piersi różne jak balony i strasznie bolą. Oczywiście ma z stwierdził że zaczynają się fochy 😂. Jak jestem głodna to muszę szybko coś zjeść bo tak mi robi się niedobrze że... U mnie dzis 5t5 nie mogę się doczekać wizyty 7.07 😊
Trzymajcie się dziewczynki cieplutko bo u mnie od wczoraj leje.
U mnie tez leje od rana😪

reklama
U mnie też leje. Dobrze, że do lekarza mam 2 minuty drogi. Brzuch mnie boli jakbym miała pisać maturę hehe. Im bliżej do wizyty tym gorzej🤣

Powodzenia dziewczyny wizytujące :)
Dajcie znać jak po wizytach :)
Ja dzisiaj czuję się tragicznie.
W żołądku mi się gotuje, co chwila mi słabo [emoji1785][emoji1785][emoji1785]
Jechałam na wycieczkę to myślałam, że się nie wyturlam z auta.
I co chwilę takie napady.
A jeszcze wczoraj się denerwowałam, że nie mam żadnych objawów...
Nie dogodzisz :)

Hehe
Powodzenia dziewczyny wizytujące :)
Dajcie znać jak po wizytach :)
Ja dzisiaj czuję się tragicznie.
W żołądku mi się gotuje, co chwila mi słabo [emoji1785][emoji1785][emoji1785]
Jechałam na wycieczkę to myślałam, że się nie wyturlam z auta.
I co chwilę takie napady.
A jeszcze wczoraj się denerwowałam, że nie mam żadnych objawów...
Nie dogodzisz :)
No widzisz tak to jest juz:)

reklama
Hej dziewczyny. Sylwunia82 też się denerwowalam straaasznie. Miałam mieć wizytę 10.20 a weszłam 12.15. Takie małe opóźnionko ale było warto. Z momentem jak p doktor powiedziała że jest wszystko ok całe napięcie ze mnie zeszło. Mamy 5tyg+5 i termin na 24 lutego jednak nie 26. Skierowanie mam na badania i za 2 tyg z wynikami mam przyjść. Torbiel zniknęła uff ale mi ulżyło.
U nas też pada burza będzie zaraz.
Na razie nie mam objawów poza małym apetytem tak generalnie i sennością. No i częstymi humorkami 😉.
Powodzenia na wizytach dawajcie znać jak było.

Do góry