Olunia8989
Zaangażowana w BB
Szczerze współczuje zobaczysz tym razem będzie wszystko ok :*20 tydzień ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze współczuje zobaczysz tym razem będzie wszystko ok :*20 tydzień ciąży
Może po prostu za wcześnie żeby było coś widać. 5+3 jesli dobrze patrze? Najważniejsze ze jest na miejscu to niecałe dwa tygodnie do wizyty, ja bym spokojnie czekała chociaz wiem jakie to ciężkieJuż jestem po. A więc tak pęcherzyk ciążowy prawie 1 cm w macicy i coś tam w tym pęcherzyku słabo widoczne. Kolejna wizyta 9 lipca, jak będzie widoczny zarodek to wtedy założy mi kartę i da skierowania na badania. Cytologia też na następnej wizycie, bo teraz to nie ma co tam zbytnio gmerać. Ale nie wiem czy do niej jeszcze pójdę bo dla mnie trochę mało konkretna. Chyba wrócę do mojego starego ginekologa. Eh... I znowu mam dylemat
Tak 5+3. Musiałam się upewnić czy w macicy, bo to najważniejsze dzisiaj było. Jakoś wytrzymam do 9 lipcaMoże po prostu za wcześnie żeby było coś widać. 5+3 jesli dobrze patrze? Najważniejsze ze jest na miejscu to niecałe dwa tygodnie do wizyty, ja bym spokojnie czekała chociaz wiem jakie to ciężkie
Ja ze względu na poronienie pierwszej ciąży, teraz zgłosiłam od razu, żeby nie byli zaskoczeni jak pójdę na zwolnienie. Ostatnim razem z zaskoczenia poszłam na miesiąc L4, tym razem nie chciałam ich stawiać w takiej sytuacjiHej zglaszalyscie już ciążę w pracy?
Najlepiej chodzić do lekarza do którego się ma pełne zaufanie. Ja trafiłam na super babkę konkretną ale empartczna. Jak masz jakiegoś sprawdzonego to może lepiej do niego? U mnie też ledwo widoczny maluszek ale serduszko wypatrzyła.Już jestem po. A więc tak pęcherzyk ciążowy prawie 1 cm w macicy i coś tam w tym pęcherzyku słabo widoczne. Kolejna wizyta 9 lipca, jak będzie widoczny zarodek to wtedy założy mi kartę i da skierowania na badania. Cytologia też na następnej wizycie, bo teraz to nie ma co tam zbytnio gmerać. Ale nie wiem czy do niej jeszcze pójdę bo dla mnie trochę mało konkretna. Chyba wrócę do mojego starego ginekologa. Eh... I znowu mam dylemat
GratulacjeCzęść wszystkim
Dzisiaj pierwszy raz słyszałam bicie serduszka jestem naprawdę wzruszona
To moja druga ciąża, pierwszą poroniłam.
Tym bardziej to wszystko przeżywam.
Ciąża według USG jest młodsza 6+5, według okresu 8+2. Miałam dwa tygodnie strachu, bo na pierwszej wizycie nie było zarodka.
Termin na 9 lutego
Powiedzcie jakie witaminy polecacie?
Lekarz wspominał o femibion albo pregna.