No tak rozumiem dzięki za infoPowiedział tylko tyle ze z racji na leczenie na niedoczynność przed ciąża należą mi sie darmowe badania prenatalne. Nie dopytywalam, bo w sumie nie miałam po co. Kujawsko pomorskie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak rozumiem dzięki za infoPowiedział tylko tyle ze z racji na leczenie na niedoczynność przed ciąża należą mi sie darmowe badania prenatalne. Nie dopytywalam, bo w sumie nie miałam po co. Kujawsko pomorskie
To superHej no to i ja dołączam staraliśmy się dwa lata jestem po poronieniu i obecnie w 8 tyg termin na 12lutego strasznie się cieszę że się udało
Ja ze ŚląskaJa z lubuskiego
Który tydz? Pierwsza wizyta?Ja odliczam dni do wizyty jeszcze 3dni❤
Tak 1wizyta we wtorek i bedzie to 7 t 4d❤Który tydz? Pierwsza wizyta?
No ja wolalam troche pozniej bo ostatnio to 5t 5dzien to tylko sam pęcherzyk bylo widacJa też we wtorek ale 6+2