asia333podlasie
Fanka BB :)
Tak wypisała mi zapobiegawczo chyba każdemu piszeJa nie. A dostałaś takie zalecenie od lekarza? To jest chyba na podtrzymanie ciąży, z tego co kojarzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wypisała mi zapobiegawczo chyba każdemu piszeJa nie. A dostałaś takie zalecenie od lekarza? To jest chyba na podtrzymanie ciąży, z tego co kojarzę.
Nie kazdemu nie wypisuje sie jak bys mialas problemy wczesniej np poronilas lub w 1ciazy po prostu byly problemy z donoszeniem ciazy to dawaja a tak to nie po co jedynie jak bys miala plamienia to wtedy mozna brac zeby zapobiecTak wypisała mi zapobiegawczo chyba każdemu pisze
dokładnie takNie kazdemu nie wypisuje sie jak bys mialas problemy wczesniej np poronilas lub w 1ciazy po prostu byly problemy z donoszeniem ciazy to dawaja a tak to nie po co jedynie jak bys miala plamienia to wtedy mozna brac zeby zapobiec
❤dokładnie tak
Ja też LubelskieOo ja też lubelskie
Ja biorę duphaston od 16 dnia cyklu w którym się udało i kontynuuje. Obecnie 5+3. Ja płacę 28 zł.Czy ktoś zażywa duphaston? Jeśli tak ile za niego płacicie?
Omegamed optima forteWitam nowe mamy! Wiecie, że już marcowki mają swoje forum . A ja coraz bardziej się boję jutrzejszej wizyty. Jakie bierzecie witaminy?