Cytologie zaleca sie robic co roku.Hej, ja miałam. W zasadzie to się zdziwiłam, bo zrobił mi usg, powiedzial, że to jeszcze wczesna ciąża i nic nie widać, zbadał mnie, pobrał wymaz i na koniec zbadał piersi... Już więcej do niego nie pójdę, bo na usg nie zobaczył mieśniaka, ani pęcherzyka na jajniku, poza tym, zbadał mnie, zlecił badania i kazał wrócić za dwa, trzy tygodnie. Pecherzyka żółtkowego też nie widział, a u innego lekarza już był następnego dnia. Mówiłam mu, że miałam cytologię rok temu, to powiedział, że trzeba co roku robić - byłam pewna, że co dwa... No ale nie będę się z nim kłócić.
reklama
Po pobraniu cytologii moga wystepowac lekkie plamienia.Ja mialam niteczki zabarwione krwią.Mi się po cytologii pojawił przebarwiony sluz jakby trochę brązowy ktoś jeszcze tak miał?
sylwunia82
Fanka BB :)
Ja w poniedziałek i mam już stresaJa odliczam dni do wizyty jeszcze 3dni❤
Myslniczek
No u każdego inaczejNo ja wolalam troche pozniej bo ostatnio to 5t 5dzien to tylko sam pęcherzyk bylo widac
Ja niestety nie mam możliwości jechać tydzień później. Jak nie będzie serduszka jeszcze to pojadę potem za 2tyg
marta18691
NomJa w poniedziałek i mam już stresa
ulotnechwile
tal cytologię warto robić co rokuHej, ja miałam. W zasadzie to się zdziwiłam, bo zrobił mi usg, powiedzial, że to jeszcze wczesna ciąża i nic nie widać, zbadał mnie, pobrał wymaz i na koniec zbadał piersi... Już więcej do niego nie pójdę, bo na usg nie zobaczył mieśniaka, ani pęcherzyka na jajniku, poza tym, zbadał mnie, zlecił badania i kazał wrócić za dwa, trzy tygodnie. Pecherzyka żółtkowego też nie widział, a u innego lekarza już był następnego dnia. Mówiłam mu, że miałam cytologię rok temu, to powiedział, że trzeba co roku robić - byłam pewna, że co dwa... No ale nie będę się z nim kłócić.
ulotnechwile
to normalne, jest to inwazyjne badanie także mogło coś się obetrzeć, podrażnić w środku i dlatego tak jest.Mi się po cytologii pojawił przebarwiony sluz jakby trochę brązowy ktoś jeszcze tak miał?
asia333podlasie
Czy ktoś zażywa duphaston? Jeśli tak ile za niego płacicie?
mmlodamamaaa
Oo ja też lubelskie
Ja z lubelskiego
reklama
ulotnechwile
Czy ktoś zażywa duphaston? Jeśli tak ile za niego płacicie?
Ja nie. A dostałaś takie zalecenie od lekarza? To jest chyba na podtrzymanie ciąży, z tego co kojarzę.