Brrrownie
Fanka BB :)
Ja na razie się powstrzymuję, w sumie przez te bóle w ogóle ochoty brak.Dziewczyny mam pytanko, czy uprawiacie normalnie seks ? Tzn teraz na początku ciąży ?
Ja mam synka z września 2018 na szczęście z cycusia zrezygnował gdzieś koło 15. miesiąca a cycoholikbył straszny masz jeszcze inne dzieci na stanie?Ja czuje się w miarę dobrze. Z objawów to jedynie mniejszy apetyt i później niż zwykle jem śniadanko. Przeważnie była to owsianka z owocami a teraz czesciej mam ochote na kanapeczki i jajecznicę [emoji16]
Z objawów to bardzo czerwone sutki, wiadomo dużo żyłek na piersiach (chociaż ja miałam wcześniej tez tak, bo od sierpnia 2018 karmie piersią córcie)
Czasami mi niedobrze i jestem bardziej leniwa, ale tak to wszystko dobrze [emoji3526]
U mnie ból okresowy, na zmianę z kłuciem tak jakby od środka. Ciągle sobie coś wkręcam.Ja też stałam się leniuchem. Boli mnie brzuch - uczucie jak przed @, dlatego trochę się martwię.
Ja też wrzuciłam na razie na luz. Ogarniam tylko to co konieczne, na resztę jeszcze przyjdzie czas oszczędzam się ile się da.
Siedzę w domu na wychowawczym więc trochę łatwiej z pewnych pewne rzeczy odpuścić chociaż przy ruchliwym, charakternym prawie dwulatku czasem spokojniej by było iść na etat