Natalia0221
Zaciekawiona BB
6 tydzien i 2 dni, mam nadzieję ze bedzie juz serduszkoKiedy wybieracie się na pierwsze wizyty który to będzie tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 tydzien i 2 dni, mam nadzieję ze bedzie juz serduszkoKiedy wybieracie się na pierwsze wizyty który to będzie tydzień?
Nie. Ale jeśli ktoś się domyśli to nie zamierzam się ukrywać. Chociaż rodzina w życiu na to nie wpadnie, bo byłam tydzień temu u gina i mówiłam im że nic z tego a tu w poniedziałek niespodziankaMam pytanie czy mówiliście już komuś o ciąży oprócz mężowi [emoji16]
Pójdę gdzieś koło 6 + 3 bo tak byłam w pierwszej ciąży i było serduszkoKiedy wybieracie się na pierwsze wizyty który to będzie tydzień?
Jak już robiłaś betę to oczywiście, że warto sprawdzić przyrostWłaśnie odebrałam wyniki beta HCG z rana wynik 4700 [emoji3059] myślicie że warto iść w piątek powtórzyć i sprawdzić przyrost czy już nie ma żadnej wątpliwości? [emoji4]
Czy taki poziom bety może wykluczyć ciąże pozamaciczna?Jak już robiłaś betę to oczywiście, że warto sprawdzić przyrost
Nie mam zielonego pojęciaCzy taki poziom bety może wykluczyć ciąże pozamaciczna?
Myślę że nie. Koleżanka miała przy podobnej becie ciążę pozamaciczna tylko wtedy beta słabo rośnieCzy taki poziom bety może wykluczyć ciąże pozamaciczna?
Kiedy wybieracie się na pierwsze wizyty który to będzie tydzień?
Ja mówię otwarcie wszystkim o ciąży od samego początku.