reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Czesc dziewczyny! Dołączam do Was ♥️
Po 5 latach staran w czwartek wynik beta HCG 242 😍 a wczoraj piękne dwie kreski na teście dla potwierdzenia... ☺️ To moja pierwsza ciąża.

Termin pokazuje mi między 18-22.02.2021.
Muszę nadrobić wszystkie wpisy i mam nadzieję że będziemy się tu wspierać i radzić nawzajem ♥️

reklama
Czesc dziewczyny! Dołączam do Was ♥
Po 5 latach staran w czwartek wynik beta HCG 242 😍 a wczoraj piękne dwie kreski na teście dla potwierdzenia... ☺ To moja pierwsza ciąża.

Termin pokazuje mi między 18-22.02.2021.
Muszę nadrobić wszystkie wpisy i mam nadzieję że będziemy się tu wspierać i radzić nawzajem ♥
Gratulacje ściskam mocno 🥰🥰

Ech, a ja właśnie czekam na SORze na wyniki badań, bo dziś rano zaczął mi się silny ból z boku podbrzusza i krwawienie, prawie mdleję, więc pojechaliśmy do szpitala. Tak bardzo boję się, że to ciąża pozamaciczna :(

Zostawiają mnie na obserwacji, bo nic nie widać na usg, a mnie wciąż boli i krwawię i nie wiadomo czy to nie w jajowodzie. Ale i tak chyba nic już z tego wszystkiego nie będzie, bo po początkowym super wzroście w ciągu 48h 152% teraz w ciągu całego tygodnia beta się nawet nie podwoiła więc... Chyba będę się z Wami żegnać. Raczej niepotrzebne tu relacje z poronień :( Życzę Wam wszystkim powodzenia i zdrowia, i spokojnych 9 miesięcy.

Witam wszystkie przyszłe Mamy oraz te, które jeszcze nie są pewne tak jak ja. Okres spóźnia mi się 9 dzień, ale nie jest to dla mnie zaskoczeniem, ponieważ potrafi spóźniac się do tygodnia. Teraz to jednak długo, nie mam żadnych objawów A test okazał się "chyba" pozytywny, bo druga kreska jest bardzo delikatna. Jutro rano zrobię kolejny. Jestem mamą 4 letniego synka :) powodzenia Wam życzę i dużo zdrowia :)

Hej dziewczyny! Nieśmiało się witam. Bo dopiero po potwierdzeniu usg będę się tak naprawdę cieszyć. Różnie to bywa... Jestem 3 dni przed @. Wczoraj zrobiłam 2 testy i wyszły delikatne drugie kreski. Wczoraj też miałam delikatne skurcze i malusieńkie plamienie, dzisiaj już czysto. Podejrzewam plamienie implantacyjne. Dzisiejszy test również z drugą jaśniejszą kreseczką. Jutro idę zrobić badanie betaHcg. Oprócz tego mam delikatne mdłości, mega zmęczenie i ból piersi. To moja druga ciąża w pierwszym cyklu starań. Mam już syna 11 letniego i 38 lat-wiem stara już jestem, ale ciąża jak najbardziej planowana. Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej.

Załączniki

• IMG_20200613_122730.jpg
    IMG_20200613_122730.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 117
reklama
Brałyście kwas foliowy długo przed zajściem w ciążę ? Bo ja się przyznam że ta była nie planowana i dopiero dzisiaj zaczęłam brać. W pierwszej ciąży brałam pół roku przed zajściem w ciążę.

Do góry