reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Oj zaczyna się ciężko I boję się tak samo jak za pierwszą..za duża różnica czasu. Jestem normalnie do duszy.... Nie mam na nic siły I boli mnie brzuch u te jajniki I w ogóle wszędzie tam. O piersiach nie wspomnę do tego zaparcia których nigdy w życiu nie miałam. Poza tym właśnie rzuciłam palenie I to mnie też dobija
No ja mam właśnie podobnie. Ale dzisiaj już mnie zdecydowanie mniej boki podbrzusze. Mam nadzieję że to dobry znak. A zaparcia też mam, ale przeplatane z biegunka lekką. Odkąd zaszłam w ciążę to chodzę po 3-4 razy się wypróżnić po trochę. Nie chce za mocno cisnąć żeby nic się nie stało. Tak samo boję się puszczać bączki bo mam wrażenie jakby coś miało wypaść wtedy. A piersi to nawet dotknąć nie mogę. Czyli coś się pokrywa u mnie i u Ciebie 🤭😅

reklama
No ja mam właśnie podobnie. Ale dzisiaj już mnie zdecydowanie mniej boki podbrzusze. Mam nadzieję że to dobry znak. A zaparcia też mam, ale przeplatane z biegunka lekką. Odkąd zaszłam w ciążę to chodzę po 3-4 razy się wypróżnić po trochę. Nie chce za mocno cisnąć żeby nic się nie stało. Tak samo boję się puszczać bączki bo mam wrażenie jakby coś miało wypaść wtedy. A piersi to nawet dotknąć nie mogę. Czyli coś się pokrywa u mnie i u Ciebie 🤭😅
Tak ☺️ ja miałam biegunkę na samym początku jak jeszcze nie wiedziałam jakby organizm miał się oczyścić nie wiem. Teraz przeszło mi w zaparcia

Witajcie :)

5 czerwca zrobiłam test i wyszła piękna, wyraźna kreska.
Z obliczeń moich wychodzi, że będzie to już jakoś ponad 6 tydzień i termin na 7-10 lutego 2021 dlatego witam się z Wami nieśmiało.
Mam już córeczkę, w sierpniu skończy 2 latka. Nadal karmimy się piersią, po ciąży zdążyłam mieć tylko jeden okres pod koniec kwietnia i udało się aby mała miała rodzeństwo.

Pozdrawiam ☺️😊

Żegnam się z Wami dziewczyny. U mnie niestety nic nie ma, ciąża się nie zagniezdzila więc czekam na @. Trzymam za Was kciuki i wierzę że bobasy dadzą Wam w lutym duuuuuuuzo radości i miłości ♥ POWODZENIA
Hej, trochę minęło ale pytanko: dostałaś już @? ja tez miałam @ 25.04 i we wtorek nic na USG nie wyszło, ale lekarz powiedział, że owu u mnie mogła się przesunąć nawet 2 tygodnie i kazał czekać tydzień. we wtorek idę na ponowne USG, jesli nie dostanę @, na razie cisza.

reklama
Do góry