Sandra077
Początkująca w BB
Nie ma sprawy, ale do tego czasu może zejdę na zawałSuper daj znać co ci powiedział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma sprawy, ale do tego czasu może zejdę na zawałSuper daj znać co ci powiedział
Haha ja tak samoNie ma sprawy, ale do tego czasu może zejdę na zawał
Haha ja tak samo
Druga. Ale 12 lat przerwy. A twoja?To Twoja pierwsza ciąża?
Ooo to superDruga. Ale 12 lat przerwy. A twoja?
A ja 33Ooo to super
Moja pierwsza. Mam 24 lata
Super Jaka była pierwsza Twoja ciąża? Jakie objawy? I jak się czułaś?A ja 33
W pierwszej ciąży czułam się świetnie do samego końca mogłam wszystko robic. Z początku dopadało mnie bardzo zmęczenie, senność , parcie na pęcherz i dlugo test pokazywal negatywny wynik. Ale szybko to minęło. Teraz jest O Wiele gorzejSuper Jaka była pierwsza Twoja ciąża? Jakie objawy? I jak się czułaś?
Jak to mówią każda ciąża jest inna. Mam nadzieję, że i tym razem nie będzie tak tragicznieW pierwszej ciąży czułam się świetnie do samego końca mogłam wszystko robic. Z początku dopadało mnie bardzo zmęczenie, senność , parcie na pęcherz i dlugo test pokazywal negatywny wynik. Ale szybko to minęło. Teraz jest O Wiele gorzej
Oj zaczyna się ciężko I boję się tak samo jak za pierwszą..za duża różnica czasu. Jestem normalnie do duszy.... Nie mam na nic siły I boli mnie brzuch u te jajniki I w ogóle wszędzie tam. O piersiach nie wspomnę do tego zaparcia których nigdy w życiu nie miałam. Poza tym właśnie rzuciłam palenie I to mnie też dobijaJak to mówią każda ciąża jest inna. Mam nadzieję, że i tym razem nie będzie tak tragicznie