Ewq9
Fanka BB :)
Wow !
Mam wynik bety dziewczyny. Robionej w 38 dniu cyklu - 7152.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wynik bety dziewczyny. Robionej w 38 dniu cyklu - 7152.
tez tak pomyślałam, ale tez się nie znamOla to bardzo duży ładny wynik. Może to bliźniaki? Oczywiście ja się nie znam wiem może bzdury piszę...
Pewnie. Witam!Hej
Można dołączyć?
To tylko pozazdrościć ze tak szybko się udało. A jak się czujesz? Ja też w przyszłym tyg idę dopiero do lekarza A martwi mnie jedna rzecz. To jest moja druga ciąża z tym że pierwsza 12 lat temu o nie pamiętam jak to jest. Brzuch robi mi się często napięty I taki większy, szczególnie wyżej, nad pepkiem. Mam dziwne uczucie jakby rozciągania ucisku na przepone I dziwnie jakoś jajniki pobolewajaMiałam wytrzymać do wtorku, ale się skusiłam. Jest pęcherzyk z zarodkiem adekwatnym do wieku ciążowego za kilka dni już powinno być widać pracę serduszka, więc jak pójdę na wizytę to myślę, że już będzie
Dziewczyny! Utworzyłam grupę na FB. Na razie tylko ja mogę dodawać nowych członków. Zapraszam. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o maila na adres: dotistar@gmail.com z imieniem i nazwiskiem podanym na FB i nickiem z babyboom, to dodam. Nie chcę tu podawać moich prawdziwych danych. Mam nadzieje że to rozumiecie.