reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ola to bardzo duży ładny wynik. Może to bliźniaki? Oczywiście ja się nie znam wiem może bzdury piszę...

Witam Was serdecznie ;) według ostatniej miesiaczki jestem w 5t+2dni.
Delikatną kreseczkę na teście zobaczyłam w dzień dziecka. Zaczęliśmy się starać, chociaż w życiu bym nie powiedziała że wyjdzie to w pierwszym cyklu starań, bo jestem po 2 letnim zaniku miesiaczki (pierwsza miesiaczke po 2 latach dostałam w grudniu 2020) po niezdrowym odchudzaniu. Lekarz mi powiedział że będzie bardzo ciężko mi wszytsko odbudować. A tu wyszło w pierwszym miesiącu delikatnych starań, żadnej presji czy czegoś żeby wyszło. Nie spodziewałam się, bo w lipcu ślub i myślałam że wyjdzie nam to wszytsko po ślubie...Teraz tylko strach i nerwy czy wszytsko przebiega ok... w 6t 2d ide na pierwszą wizytę.

Miałam wytrzymać do wtorku, ale się skusiłam. Jest pęcherzyk z zarodkiem adekwatnym do wieku ciążowego 😍 za kilka dni już powinno być widać pracę serduszka, więc jak pójdę na wizytę to myślę, że już będzie
To tylko pozazdrościć ze tak szybko się udało. A jak się czujesz? Ja też w przyszłym tyg idę dopiero do lekarza A martwi mnie jedna rzecz. To jest moja druga ciąża z tym że pierwsza 12 lat temu o nie pamiętam jak to jest. Brzuch robi mi się często napięty I taki większy, szczególnie wyżej, nad pepkiem. Mam dziwne uczucie jakby rozciągania ucisku na przepone I dziwnie jakoś jajniki pobolewaja

reklama
Do góry