dwa razy. Teraz już będę robić badania w pierwszym trymestrzeA jak często robicie betę? Ja zrobiłam raz, powtórzyłam za 48h, potem byłam u lekarza, był pęcherzyk z widocznym zarodkiem i kazał przyjść za dwa tygodnie, ale nie robię więcej badań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dwa razy. Teraz już będę robić badania w pierwszym trymestrzeA jak często robicie betę? Ja zrobiłam raz, powtórzyłam za 48h, potem byłam u lekarza, był pęcherzyk z widocznym zarodkiem i kazał przyjść za dwa tygodnie, ale nie robię więcej badań
dwa razy. Teraz już będę robić badania w pierwszym trymestrze
6+3. Tyle, ze u nas bije już serduszko.A który masz tydzień? Przepraszam jeśli pisałaś ale mogło mi umknąć
6+3. Tyle, ze u nas bije już serduszko.
Będzie ciężko wyjścia nie mawytrzymasz
Przykro mi..tule CięŻegnam się z Wami dziewczyny. U mnie niestety nic nie ma, ciąża się nie zagniezdzila więc czekam na @. Trzymam za Was kciuki i wierzę że bobasy dadzą Wam w lutym duuuuuuuzo radości i miłości ♥ POWODZENIA
Jestem zaDziewczyny co Wy na to żeby utworzyć grupę na FB. Całkowicie tajną i niewidoczną dla żadnych znajomych. Mam taką grupę z moimi listopadówkami 2014 i do tej pory mamy kontakt. Ja jakoś wolę FB niż to forum...
WysłałamDziewczyny! Utworzyłam grupę na FB. Na razie tylko ja mogę dodawać nowych członków. Zapraszam. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o maila na adres: dotistar@gmail.com z imieniem i nazwiskiem podanym na FB i nickiem z babyboom, to dodam. Nie chcę tu podawać moich prawdziwych danych. Mam nadzieje że to rozumiecie.
To jest super opcja jak dla mnieJak byłam tu w grupie dwa lata temu, to poprosiłyśmy administratorkę o utworzenie tutaj na forum prywatnej grupy czy wątku. Wtedy nie jest to widoczne dla nikogo z zewnątrz, dostęp mamy tylko my