reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Też myślę że taki duży wysiłek nie jest wskazany ale po trochu nic się nie stanie. Ja wczoraj przed testem znosilam z mężem kanapę z 4 piętra do śmietnika :)

Ja też już po wizycie.5tydz 3 dni.Pecherzyk w macicy wiec na szczescie nie ciaza pozamaciczna.I narazie tylko tyle.W piatek mam kolejna wizyte u innego lekarza na lepszym sprzecie.Biore zastrzyki z heparyny,acard,witaminy metylowane,wit d3,jod,choline,probiotyki.Troche tego jest ale niestety nan 2 straty za soba.Nadal boje sie pustego jaja plodowego,zobaczymy vo czas pokarze.Co do wysilku ograniczam do minimum,staram sie odpoczywac jak najwiecej co z moja nerwica natrectw jedt ciezke ale przetlumaczylam sobie ze pielenie ogrodka czy gruntowne porzadki moga poczekac.Robie tylko co konieczne.

A co myślicie o myciu okien w pierwszych tygodniach ciąży ? Mam do umycia w całym domu (ok 10 okien) i koleżanka w pracy mnie nastraszyła że nie powinnam, ze nie można trzymać rąk w górze w ciąży.
W poprzedniej ciąży myłam okna i na początku i na końcu ciąży ale robiłam sobie przerwy i nic mi nie było ale czasem lepiej dmuchać na zimne

reklama
Do góry