Beta wyszła 28,94 więc niestety ciąża się nie rozwinęła Opuszczam Was i życzę wszystkim duuuzo zdrowia i pomyślności. Pozdrawiam :*trzymam mocno kciuki i pisz jak sytuacja u Ciebie :*
reklama
Tak mi przykro. Trzymaj się kochanaBeta wyszła 28,94 więc niestety ciąża się nie rozwinęła Opuszczam Was i życzę wszystkim duuuzo zdrowia i pomyślności. Pozdrawiam :*
Grabarzenka
Fanka BB :)
Od owulacji cały czas czułam się inaczej- albo mnie ciągnęło w podbrzuszu albo delikatnie kłuły jajniki. Piersi zaczęły mnie boleć 2-3 dni po owu. 5 dni po owulacji piersi mnie zaczęły ciągnąć po bokach, tak dziwnie przy pachwinach (nigdy wcześniej tak nie miałam).Dziewczyny, jakie objawy miałyście na samym początku ciąży?
7 dni po owu miałam jednorazowe, straszne mdlosci i pojawiły się żyłki na piersiach (ale też nie jakoś mega widoczne).
9 dni po owu- nie wchodziło mi piwo, całe wylałam. Czułam mocniej zapachy mięsa (wszystko mi śmierdziało jakby bylo zepsute)
10 dni po owu stan podgorączkowy (37,3) wymioty i zgaga. Później już więcej nie wymiotowałam ale mnie czasem delikatnie mdliło i jeszcze 3-4 razy miałam zgagę, doszła ogromna ochota na sery żółte. Poza tym mi się często odbijało.
13 dni po owulacji test ciążowy mega bladziutki, a beta na kolejny dzień wynosiła 84.
Teraz jestem w piątym tygodniu i jestem cholernie zmęczona (drzemki robię nawet 3x dziennie), pobolewa mnie co jakiś czas podbrzusze (raz ciągnie a raz kłują jajniki), dużo jem i dużo pije. Cycki mega bolą i rosną. Jestem strasznie wybuchowa i się szybko wkurzam. I na razie nic poza tym..
Zobaczymy jak będzie dalej. Jutro zaczynam 6 tydzień
to super! Dobre wieści wskazane!Jestem dziś po pierwszej wizycie.
Według ostatniej miesiączki to jest 5+2 a według USG 4+6 więc nieduża różnica. Widzieliśmy malutki pęcherzyk. Zarodka jeszcze nie.
Na tym etapie jest wszystko w porządku. Mam skierowanie na badania i założona kartę ciąży. Kolejna wizyta za 3 tyg.
Termin na 04.02.2021
Załączam USG ale nic na nim nie widać hehe.
Pierwsze co poczułam to ciągnięcie w pochwie, tak miałam poprzednio, później brak apetytu, senność, mdłości i widoczne stały się żyłki na piersiach. Wszystko zaczęło się na około tydzień przed planowaną @, a już na dzień przed po pozytywnym teście piersi zrobiły się tkliwe (ale nie pełne, dalej takie nie są) i oczywiście senność, ale za to ja przebudzę się np. o 3 to nie zasnę :/Dziewczyny, jakie objawy miałyście na samym początku ciąży?
Zaznaczę że ciąża nie była planowana, więc nie dostrzegałam zmian, dopiero to ciągnięcie zmusiło mnie do obserwacji organizmu
ciągniecie w podbrzuszu. Zgaga przez dwa dni, raz wymioty po pesto. Teraz już nie mam ani zgagi, ani mdłości. Piersi tkliwe przy dotyku. WybuchyDziewczyny, jakie objawy miałyście na samym początku ciąży?
Teraz wszystko się unormowała. Piersi nadal tkliwe i w sumie tyle.
Ewq9
Ja mam właśnie jedynie ból piersi i zgagę co jakiś czas. Nie biegam jakoś specjalnie do łazienki i nie wymiotuję, zastanawiam się czy to normalne
ciągniecie w podbrzuszu. Zgaga przez dwa dni, raz wymioty po pesto. Teraz już nie mam ani zgagi, ani mdłości. Piersi tkliwe przy dotyku. Wybuchy[emoji1787]
Grabarzenka
U mnie teraz to w sumie piersi najbardziej, co jakiś czas pobolewa podbrzusze, szybko się wkurzam i ciągle siku biegam (tak co godzinę).ciągniecie w podbrzuszu. Zgaga przez dwa dni, raz wymioty po pesto. Teraz już nie mam ani zgagi, ani mdłości. Piersi tkliwe przy dotyku. Wybuchy
reklama