reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja w środę ale w takim razie nie mam nadziei że cokolwiek zobaczę bo mam 2 dni "młodsza" ciążę od Lenki.
Lenka a kiedy miałaś owulację? Ja 13.05
Czekam na wyniki dzisiejszej bety. Tylko ona mi powie prawdę 😅

Według obliczeń to chyba 12.05 :)
Nie masz jeszcze wyników?
No to czekamy ale ci beta rośnie [emoji1307][emoji1307]wiec czekamy[emoji8]

Mam powtórzyć betę w poniedziałek więc zobaczymy jak wtedy będzie wyglądał wynik.

Ja w środę ale w takim razie nie mam nadziei że cokolwiek zobaczę bo mam 2 dni "młodsza" ciążę od Lenki.
Lenka a kiedy miałaś owulację? Ja 13.05
Czekam na wyniki dzisiejszej bety. Tylko ona mi powie prawdę 😅
ja miałam OM 26.04 i 28.05 było widać pęcherzyk. Ale myśle ze nie ma co porównywać - każda jest inna, owulacja mogła wystąpić później, lekarz tez ma inny sprzęt, a jego jakość na tym etapie ma duże znaczenie.
Nie pozostaje nic innego jak czekać :)

Nic nie widać. Gin powiedziała że to bardzo wczesna ciąża, nawet 2 tygodniowa może byc, endometrium 18mm. Mam powtórzyć betę w poniedziałek i we wtorek kontrolna wizyta ;)
U mnie to samo, byłam dziś u ginekologa i nic na usg nie widać. @27.04. To samo powiedział, że bardzo wczesna ciąża, również może być 2 tygodniowa, endometrium ciążowe. Jutro i w piątek zrobię betę. Wizyta następna za tydzień w czwartek. Mam nadzieję, że będzie dobrze ✊

U mnie to samo, byłam dziś u ginekologa i nic na usg nie widać. @27.04. To samo powiedział, że bardzo wczesna ciąża, również może być 2 tygodniowa, endometrium ciążowe. Jutro i w piątek zrobię betę. Wizyta następna za tydzień w czwartek. Mam nadzieję, że będzie dobrze ✊
daj znać jak tam po becie. Masz jakieś objawy czy póki co spokój?

Cześć dziewczyny. Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test. Jestem 13 dni po stosunku, w 31dc a wogole to ten cykl miałam taki dziwny że masakra i myślę że mi się owulacja przesunęła. Co myślicie o tym teście?

Załączniki

• IMG_20200603_085353.jpg
    IMG_20200603_085353.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 235
reklama
Do góry