reklama
Od soboty mam delikatne brązowe plamienia, a jestem po dwóch pozamacicznych, więc boję się, że to trzecia Dostałam luteinę i jak na razie czekam, nie mam już wpływu na to co będzie. Liczę, że tym razem się uda, beta dziś wyjdzie ładna, podwoi się w piątek, a za tydzień na usg będzie wszystko pięknie widać. Z objawów jestem senna (czasami chodzę spać już o 20:00 ), bolące piersi, zmienny nastrój.daj znać jak tam po becie. Masz jakieś objawy czy póki co spokój?
A jakie są objawy ciąży pozamacicznej?Od soboty mam delikatne brązowe plamienia, a jestem po dwóch pozamacicznych, więc boję się, że to trzecia Dostałam luteinę i jak na razie czekam, nie mam już wpływu na to co będzie. Liczę, że tym razem się uda, beta dziś wyjdzie ładna, podwoi się w piątek, a za tydzień na usg będzie wszystko pięknie widać. Z objawów jestem senna (czasami chodzę spać już o 20:00 ), bolące piersi, zmienny nastrój.
Grabarzenka
Fanka BB :)
Ojej.. trzymam kciuki bardzo mocno!Od soboty mam delikatne brązowe plamienia, a jestem po dwóch pozamacicznych, więc boję się, że to trzecia Dostałam luteinę i jak na razie czekam, nie mam już wpływu na to co będzie. Liczę, że tym razem się uda, beta dziś wyjdzie ładna, podwoi się w piątek, a za tydzień na usg będzie wszystko pięknie widać. Z objawów jestem senna (czasami chodzę spać już o 20:00 ), bolące piersi, zmienny nastrój.
Każda może przebiegać inaczej, ja np drugą miałam bez żadnych objawów. Przeważnie jest to słabo rosnące beta hcg, plamienia, ból jednej strony.A jakie są objawy ciąży pozamacicznej?
ja widze kreskęCześć dziewczyny. Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test. Jestem 13 dni po stosunku, w 31dc a wogole to ten cykl miałam taki dziwny że masakra i myślę że mi się owulacja przesunęła. Co myślicie o tym teście?
trzymam mocno kciuki i pisz jak sytuacja u Ciebie :*Od soboty mam delikatne brązowe plamienia, a jestem po dwóch pozamacicznych, więc boję się, że to trzecia Dostałam luteinę i jak na razie czekam, nie mam już wpływu na to co będzie. Liczę, że tym razem się uda, beta dziś wyjdzie ładna, podwoi się w piątek, a za tydzień na usg będzie wszystko pięknie widać. Z objawów jestem senna (czasami chodzę spać już o 20:00 ), bolące piersi, zmienny nastrój.
reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Jestem dziś po pierwszej wizycie.
Według ostatniej miesiączki to jest 5+2 a według USG 4+6 więc nieduża różnica. Widzieliśmy malutki pęcherzyk. Zarodka jeszcze nie.
Na tym etapie jest wszystko w porządku. Mam skierowanie na badania i założona kartę ciąży. Kolejna wizyta za 3 tyg.
Termin na 04.02.2021
Załączam USG ale nic na nim nie widać hehe.
Według ostatniej miesiączki to jest 5+2 a według USG 4+6 więc nieduża różnica. Widzieliśmy malutki pęcherzyk. Zarodka jeszcze nie.
Na tym etapie jest wszystko w porządku. Mam skierowanie na badania i założona kartę ciąży. Kolejna wizyta za 3 tyg.
Termin na 04.02.2021
Załączam USG ale nic na nim nie widać hehe.
Załączniki