reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Mam kolejny wynik bety. Wygląda to tak:
28.05 beta 84
30.05 beta 240
Dziś (02.06) beta 826
Chyba wszystko w normie prawda? Jutro pierwsza wizyta...
28.05 beta 84
30.05 beta 240
Dziś (02.06) beta 826
Ja w środę ale w takim razie nie mam nadziei że cokolwiek zobaczę bo mam 2 dni "młodsza" ciążę od Lenki.
Lenka a kiedy miałaś owulację? Ja 13.05
Czekam na wyniki dzisiejszej bety. Tylko ona mi powie prawdę
Według obliczeń to chyba 12.05
Nie masz jeszcze wyników?
No to czekamy ale ci beta rośnie [emoji1307][emoji1307]wiec czekamy[emoji8]
Mam powtórzyć betę w poniedziałek więc zobaczymy jak wtedy będzie wyglądał wynik.
przyrosty co 48h powinny być podwójne wiec wyglada okMam kolejny wynik bety. Wygląda to tak:
28.05 beta 84
30.05 beta 240
Dziś (02.06) beta 826
ja miałam OM 26.04 i 28.05 było widać pęcherzyk. Ale myśle ze nie ma co porównywać - każda jest inna, owulacja mogła wystąpić później, lekarz tez ma inny sprzęt, a jego jakość na tym etapie ma duże znaczenie.Ja w środę ale w takim razie nie mam nadziei że cokolwiek zobaczę bo mam 2 dni "młodsza" ciążę od Lenki.
Lenka a kiedy miałaś owulację? Ja 13.05
Czekam na wyniki dzisiejszej bety. Tylko ona mi powie prawdę
Nie pozostaje nic innego jak czekać
Pięknie Ci beta urosła podejrzewam że u Ciebie może być już coś widaćprzyrosty co 48h powinny być podwójne wiec wyglada ok
U mnie to samo, byłam dziś u ginekologa i nic na usg nie widać. @27.04. To samo powiedział, że bardzo wczesna ciąża, również może być 2 tygodniowa, endometrium ciążowe. Jutro i w piątek zrobię betę. Wizyta następna za tydzień w czwartek. Mam nadzieję, że będzie dobrzeNic nie widać. Gin powiedziała że to bardzo wczesna ciąża, nawet 2 tygodniowa może byc, endometrium 18mm. Mam powtórzyć betę w poniedziałek i we wtorek kontrolna wizyta
daj znać jak tam po becie. Masz jakieś objawy czy póki co spokój?U mnie to samo, byłam dziś u ginekologa i nic na usg nie widać. @27.04. To samo powiedział, że bardzo wczesna ciąża, również może być 2 tygodniowa, endometrium ciążowe. Jutro i w piątek zrobię betę. Wizyta następna za tydzień w czwartek. Mam nadzieję, że będzie dobrze
reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Moim zdaniem pozytywny. Proponuję iść na betęCześć dziewczyny. Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test. Jestem 13 dni po stosunku, w 31dc a wogole to ten cykl miałam taki dziwny że masakra i myślę że mi się owulacja przesunęła. Co myślicie o tym teście?