Grabarzenka
Fanka BB :)
I jak tam?Idę na 16:30 to faktycznie nie duża różnica daj znać jak będziesz miała wynik bety z dziś!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam?Idę na 16:30 to faktycznie nie duża różnica daj znać jak będziesz miała wynik bety z dziś!
Trzymamy kciuki!Hej dziewczyny
U mnie dziś pierwszy dzień @ która się nie pojawiła
Wynik Beta hcg potwierdził wczesną ciążę
Za kilka dni powtórzę badanie i dam znać czy poszedł w górę
Proszę trzymać kciuki !❤
Niech się rozwija prawidłowo o to proszę
Będzie to spełnienie marzeń !
Kiedy termin @?Witam dziewczyny
Rok brałam tabletki anty..
Ostatnia miesiaczke mialam 9 maja po odstawieniu. 18 bylam u gina bo chcemy starać sie o dziecko. Powiedziala ze za 2 dni owulacja. No to mielismy 2 dni przytulanek. Bylam dzis na becie ale nic nie wyszlo. Jak myslicie jest szansa jeszcze czy dac spokoj? Nie wiem w sumie jak teraz z cyklami po tym odstawieniu pozdrawiam
No tego wlasnie nie wiem bo pelnego cyklu po odstawieniu nie mialam.. a przy tabletkach 28 dni..Kiedy termin @?
Nic nie widać. Gin powiedziała że to bardzo wczesna ciąża, nawet 2 tygodniowa może byc, endometrium 18mm. Mam powtórzyć betę w poniedziałek i we wtorek kontrolna wizytaI jak tam?
Pęcherzyka nawet nie widział?Nic nie widać. Gin powiedziała że to bardzo wczesna ciąża, nawet 2 tygodniowa może byc, endometrium 18mm. Mam powtórzyć betę w poniedziałek i we wtorek kontrolna wizyta
Nic, coś zaczyna się dziać w prawej macicy (mam dwuroznosc stąd mowa o prawej ) ale jeszcze nic nie widać.Pęcherzyka nawet nie widział?
trzeba czekać . Kto następny wizytuje? - ja w pt.Nic, coś zaczyna się dziać w prawej macicy (mam dwuroznosc stąd mowa o prawej ) ale jeszcze nic nie widać.
Jakoś jestem spokojna. Wychodzę z założenia że będzie co ma być, już teraz nie mam na nic wpływu za bardzotrzeba czekać . Kto następny wizytuje? - ja w pt.
Ja w środę ale w takim razie nie mam nadziei że cokolwiek zobaczę bo mam 2 dni "młodsza" ciążę od Lenki.trzeba czekać . Kto następny wizytuje? - ja w pt.