netka.
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnia miesiączkę miałam 24 kwietnia, cykle ok 30 dnioweTo masz ładna a kiedy miałaś miesiaczke ? Może mam za mała [emoji85]
Będzie dobrze☺Musimy wierzyć,że tym razem się uda.Dla mnie najgorszy czas to czekac na wizyte serduszkowa.Raz mialam puste jajo plodowe,potem w 13 tygodniu dowiedzialam sie ze serduszko nie bije wiec tak naprawde strach bedzie mi towarzyszyl caly czas.Cześć dziewczynyWszystkim gratuluję!
![]()
Dołączę do Was![]()
Mam 29 lat. Jestem po dwóch ciążach pozamacicznych (pierwsza luty 2015, druga listopad 2019). Teraz okazało się, że jestem w ciąży, mój trzeci stymulowany cykl (Clostilbegyt i luteina 14-25 dc). Strasznie się boję czy tym razem się udało i jest w macicy... Mam przeczucie, że tak, ponieważ nie mam plamień, bóli, czuję się dobrze. W poniedziałek zrobię betę, w środę powtórzę. Oby było wszystko dobrzeWizytę mam umówioną na za tydzień (5 czerwiec).
OM 27 kwiecień, cykle ok 28 dniowe.
Dokładnie dziewczynyBędzie dobrze☺Musimy wierzyć,że tym razem się uda.Dla mnie najgorszy czas to czekac na wizyte serduszkowa.Raz mialam puste jajo plodowe,potem w 13 tygodniu dowiedzialam sie ze serduszko nie bije wiec tak naprawde strach bedzie mi towarzyszyl caly czas.
Trzymam kciuki. Ja rozmawiałam ze swoją ginekolog i mamy się zobaczyć we wtorek, póki co w poniedziałek zleciła badania do zrobieniaJa miałam 30 kwietnia i cykle mi się skróciły do 26-27 dni od tego roku, nic pójdę po niedzieli sprawdzić bo dziś wyjedżam i nie mam jak zrobić do wtorku. Brzuch mnie co chwile pobolewa jak na okres i śpię na stojąco [emoji6][emoji16]
u mnie pierwsza robiona w poprzedni czwartek 33, a druga w sb -99. OM 26.04U mnie 122,20 a pierwsza która robiłam w poniedziałek miała 47,64![]()
No to dobrze, rośnie!u mnie pierwsza robiona w poprzedni czwartek 33, a druga w sb -99. OM 26.04