netka.
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnia miesiączkę miałam 24 kwietnia, cykle ok 30 dniowe ja w poniedziałek też bałam się że mam małą, ale jak widać rośnie chociaż zrobiłam 3 testy i kreska cały czas bledziutka. Bądź dobrej myśli!To masz ładna a kiedy miałaś miesiaczke ? Może mam za mała [emoji85]
Będzie dobrze☺Musimy wierzyć,że tym razem się uda.Dla mnie najgorszy czas to czekac na wizyte serduszkowa.Raz mialam puste jajo plodowe,potem w 13 tygodniu dowiedzialam sie ze serduszko nie bije wiec tak naprawde strach bedzie mi towarzyszyl caly czas.Cześć dziewczyny Wszystkim gratuluję!
Dołączę do Was
Mam 29 lat. Jestem po dwóch ciążach pozamacicznych (pierwsza luty 2015, druga listopad 2019). Teraz okazało się, że jestem w ciąży, mój trzeci stymulowany cykl (Clostilbegyt i luteina 14-25 dc). Strasznie się boję czy tym razem się udało i jest w macicy... Mam przeczucie, że tak, ponieważ nie mam plamień, bóli, czuję się dobrze. W poniedziałek zrobię betę, w środę powtórzę. Oby było wszystko dobrze Wizytę mam umówioną na za tydzień (5 czerwiec).
OM 27 kwiecień, cykle ok 28 dniowe.
Dokładnie dziewczyny musimy być dobrej myśli :*Będzie dobrze☺Musimy wierzyć,że tym razem się uda.Dla mnie najgorszy czas to czekac na wizyte serduszkowa.Raz mialam puste jajo plodowe,potem w 13 tygodniu dowiedzialam sie ze serduszko nie bije wiec tak naprawde strach bedzie mi towarzyszyl caly czas.
Trzymam kciuki. Ja rozmawiałam ze swoją ginekolog i mamy się zobaczyć we wtorek, póki co w poniedziałek zleciła badania do zrobieniaJa miałam 30 kwietnia i cykle mi się skróciły do 26-27 dni od tego roku, nic pójdę po niedzieli sprawdzić bo dziś wyjedżam i nie mam jak zrobić do wtorku. Brzuch mnie co chwile pobolewa jak na okres i śpię na stojąco [emoji6][emoji16]
u mnie pierwsza robiona w poprzedni czwartek 33, a druga w sb -99. OM 26.04U mnie 122,20 a pierwsza która robiłam w poniedziałek miała 47,64
No to dobrze, rośnie!u mnie pierwsza robiona w poprzedni czwartek 33, a druga w sb -99. OM 26.04