netka.
Fanka BB :)
Nie udało się. Trzymajcie się
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie dobrze, piersi dają mi bardzo we znaki, czasami pobolewa brzuch i rano mam tak, że w sumie to nie wiem co zjeść a u Was jakie objawy?Dziewczynki a jak się czujecie ???
To mi z koleji nic się nie chce mam takiego lenia.. a nie ma takiej możliwości żeby nic nie robićMnie tez piersi, brzuch podobnie tylko strasznie ciagle czuje się śpiąca i zmęczona
Narazie pracuje zdalnie, pewnie do końca czerwca tak pociągnę, a potem wykorzystam trochę urlopu i od sierpnia pewnie na L4 - praca wśród dzieci w czasie ciąży nie jest raczej wskazanaU mnie ciągnie brzuch czasami, szczególnie jak posiedzę w pracy. A właśnie jak z chodzeniem do pracy w czasie pandemii? Chodzicie, jak lekarze się na to zaopatrują ?
Miałam dwa dni zgagę, raz mdłości i wymioty po pesto. Piersi tkliwe przy dotyku. I obowiązkowo jedzenie 2-3 h.
Kurcze, u mnie od 25 mają kreska na teście tak samo słaba mimo, że już tydzień po spodziewanym @ a beta rosla. Zobaczymy co będzie jutro po badaniach, ale też powoli zaczynam się bac mimo, że coś jest nie takTo i ja się zamelduje ale nie wiem na jak dlugo.
Test z 26 maja
Zobacz załącznik 1126731
Test z 27 maja
Zobacz załącznik 1126733
Test z 28 maja
Zobacz załącznik 1126734
A tutaj test z dzisiaj ten mniej czuły.
Zobacz załącznik 1126735
Boję się że biochemiczna będzie...
Podbrzusze boli, piersi też...
Mam 33 lata i 2 letnią coreczke w domu.
A jakie miałaś wyniki bety?Kurcze, u mnie od 25 mają kreska na teście tak samo słaba mimo, że już tydzień po spodziewanym @ a beta rosla. Zobaczymy co będzie jutro po badaniach, ale też powoli zaczynam się bac mimo, że coś jest nie tak