Daj znać jak po wizycieAle podobnie jak Lenka czekam jak to się wszystko rozwinie. Właśnie idę do lekarza, ale pewnie jeszcze nic nie zobaczymy ciekawego.
reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Hej dziewczyny nieśmiało dołączam do Was chociaż do terminu @ jeszcze dwa dni ale dziś już kreseczka wyraźniejsza niż wczoraj
Teraz mam zagwostke ma kiedy zapisać się do lekarza bo aplikacja mówi że to 5 tydzień a kalkulator w necie że 4 . Dorzucam mojego bladziocha
Teraz mam zagwostke ma kiedy zapisać się do lekarza bo aplikacja mówi że to 5 tydzień a kalkulator w necie że 4 . Dorzucam mojego bladziocha
Załączniki
Mam taką samą bladą kreseczkę dzisiaj jadę na betę żeby zobaczyć czy po ostatnim razie rośnie. Z wizytą u lekarza jeszcze się trochę wstrzymam, bo chyba nic nie będzie widaćHej dziewczyny nieśmiało dołączam do Was chociaż do terminu @ jeszcze dwa dni ale dziś już kreseczka wyraźniejsza niż wczoraj
Teraz mam zagwostke ma kiedy zapisać się do lekarza bo aplikacja mówi że to 5 tydzień a kalkulator w necie że 4 . Dorzucam mojego bladziocha ❤
Mrufka®®®
Trzymam kciuki za betęMam taką samą bladą kreseczkę dzisiaj jadę na betę żeby zobaczyć czy po ostatnim razie rośnie. Z wizytą u lekarza jeszcze się trochę wstrzymam, bo chyba nic nie będzie widać
Wiem wiem z tym lekarzem tylko zastanawiam się czy za dwa czy za trzy tygodnie
netka.
U mnie beta 2.8 także na tą chwilę żegnam się z Wami . Powodzenia i nudnych 9 mc
Trzymaj się dzielnie. Powodzenia następnym razem.
U mnie 122,20 a pierwsza która robiłam w poniedziałek miała 47,64U mnie dziś beta 52,93 zobaczymy co dalej
reklama
Darapuszkin
Hej dziewczyny! Myślałam, że coś mi się pomyliło bo należe do grupy mam z lutego 2020 a tu już mamy 2021! Trzymam z Was kciuki mocno i życzę duuuużo zdrówka. To bardzo szybko mija, rok temu sama robiłam test a teraz ta druga kreska na mnie słodko spi. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego