reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja dzisiaj znowu dwa razy robilam ktg w szpitalu, szlag mnie chcial trafic. Mala znowu przysypiala... mimo ze na aparacie pokazywalo 10pkt na 10 to ten lekarz, ktory mnie przejal tykczasowo nie byl usatysfakcjonowany 😒 drugi zapis juz idealny - wczesniej zjadlam jogurt i obwarzanka... chyba bede musiala za kazdym razem z zapasem jedzenia przychodzic do szpitala ... 🤨

Ja leze sobie w szpotalu i pewnie poleżę trochę 😂😂😂 masakra. Co tu robic 😂 brak rozwarcia szyjka troche miękka 😂😂plakac mi sie chce 😥 przyjecie na izbie 1.5 h masakra
Biedna. Daj znac co u Ciebie. Czytalam troche o tej cholestazie, dziwne ze mozna to tylko w szpitalu leczyc...

tez mialam swego czasu stracha czy mnie to nie zlapalo, bo mnie skora swedziala. Ale wtedy akurat zaniedbalam nawilzanie, ja sie zaczelam regularnie smarowac do przeszlo.

O maskara !!! No to rzeczywiscie, ja tam mam prawie prosta kreske ! 😅
Już mi się ciężko z tymi skurczami funkcjonuje... Jeszcze trochę posprzątałam dzisiaj w domu i czuje że brzuch znowu bunt robi... Łyknęłam magnez, zaraz chyba nospe wezmę bo jak znowu mi takie cuda wyjdą na ktg to chyba oszaleje. Nie chce znowu do szpitala jechać ... 🥺

Już mi się ciężko z tymi skurczami funkcjonuje... Jeszcze trochę posprzątałam dzisiaj w domu i czuje że brzuch znowu bunt robi... Łyknęłam magnez, zaraz chyba nospe wezmę bo jak znowu mi takie cuda wyjdą na ktg to chyba oszaleje. Nie chce znowu do szpitala jechać ... 🥺
a na kiedy masz termin z miesiaczki?

O matko aż tak :o Mój jest coraz mniejszy i wydęty na maksa, czasem boli, zwłaszcza jak mały tam grasuje :D
No niestety :( Moja skóra była bardzo dzielna, ale w nowym roku zaczęła się powoli poddawać ;) 17 dodatkowych kilogramów robi pewnie swoje (szczególnie, gdy to 17kg stanowi 25% wagi sprzed ciąży)
Ja leze sobie w szpotalu i pewnie poleżę trochę 😂😂😂 masakra. Co tu robic 😂 brak rozwarcia szyjka troche miękka 😂😂plakac mi sie chce 😥 przyjecie na izbie 1.5 h masakra
Ale chociaż jesteś pod opieką stałą. Oby szybko się wyjaśniło jaki lekarze mają plan albo żeby maluszek zdecydował, że to już czas wychodzić ;)

Ja już cały dom posprzątany, dla męża zostało tylko ogarnięcie podłóg. Kręgosłup daje się we znaki strasznie, Brzuch twardy. Lekko pobolewa. Ale nie nastawiam się że coś się zacznie dziać bo pewnie fałszywy alarm jak zwykle ;p Jeszcze tylko wstawie pranie i na dzisiaj koniec ;p Jak tam u Was dziewczyny ? Coś się zaczyna dziać czy nic :D ?
Robicie plan porodu do szpitala czy nie bawicie się w to ?

reklama
A ja jestem na sali przedporodowej[emoji173]
20210204_113306.jpeg

Do góry