Wszystko możliwe i tak by było najlepiej, chociaż i tak mam wizję marcowego poroduUrodzisz w terminie[emoji38]
reklama
No taka prawda. U mnie niby powiedziała że 2-3 tygodnie mi daje. Ale z drugiej strony tez nie są w stanie przewidzieć co się zacznie po trasie dziacNo tylko tyle wiem jednak to wariat ,, jak jest rozwarcie to niech sobie juz bedzie,, mowi, mi ze teraz to w kazdej chwili cos sie moze zdarzyć
Ja właśnie tez się zastanawiam bo jednak to maleństwo. Ale ze względu na to ze kombinezon nie jest zbyt gruby to jednak rajstopki do szpitala wezmę. Jak będzie w miarę ciepło to poprostu nie zaloze.Właśnie się zastanawiam jak wy te rajstopki chcecie założyć Ja rajstopki mam dopiero na rozmiar 74/80, do tego czasu rajstop nie będzie nosił, zresztą to jednak chłopiec będzie, więc nie szalałam z tą częścią garderoby Na wyjście jeszcze nie wiem co mu założę, ale pewnie jakieś 2 warstwy - body+śpioch, ew. pajac (na body pewnie ciężej będzie założyć pajacyk niż spioch) albo body i półpajac+sweterek... muszę przejrzeć ciuszki i dostosować się do pogody
No ja mam akurat gruby kombinezon, zresztą ze szpitala do auta i z auta do klatki to łącznie może z 5 minut będzie, więc też nie chcę przesadzać, szczególnie, że do czasu mojego porodu może być już całkiem ciepłoJa właśnie tez się zastanawiam bo jednak to maleństwo. Ale ze względu na to ze kombinezon nie jest zbyt gruby to jednak rajstopki do szpitala wezmę. Jak będzie w miarę ciepło to poprostu nie zaloze.
marta18691
Fanka BB :)
Lol lekarze sa dziwni
No tylko tyle wiem [emoji3]jednak to wariat [emoji23],, jak jest rozwarcie to niech sobie juz bedzie,, mowi, mi ze teraz to w kazdej chwili cos sie moze zdarzyć [emoji23]
No właśnie ja tez uzależniam to od pogody a ze u nas tydzien do terminu;p a narazie snieg i mróz;DNo ja mam akurat gruby kombinezon, zresztą ze szpitala do auta i z auta do klatki to łącznie może z 5 minut będzie, więc też nie chcę przesadzać, szczególnie, że do czasu mojego porodu może być już całkiem ciepło
marta18691
Jeszcze w foteliku mam spiworek no i kombinezon nie jest jakos gruby ale taki misiowy
No właśnie ja tez uzależniam to od pogody a ze u nas tydzien do terminu;p a narazie snieg i mróz;D
Faktycznie dziwny lekarz Niby bez znaczenia, ale lepiej wiedzieć, czy się coś dzieje, czy kompletnie nicJa po wizycie. Ktg okej. Ten mój lekarz jest pokręcony stwierdził, ze nie patrzy czy jest rozwarcie bo to juz bez znaczenia takze nawet nie wiem czy cos sie dzieje usg wszystko okej. Dzidzia nisko. Przeplywy okej. Pępowiną nie jest owinięta. 3100 wazy
marta18691
Chore dla mnie moj mi sprawdzil czy nie ma rozwarcia
Faktycznie dziwny lekarz [emoji23] Niby bez znaczenia, ale lepiej wiedzieć, czy się coś dzieje, czy kompletnie nic [emoji14]
reklama
U mnie dzisiaj w ciągu dnia 0 stopni i piękne słoneczko, nie spodziewam się już raczej wielkich mrozów, ale gotowym trzeba być na wszystkoNo właśnie ja tez uzależniam to od pogody a ze u nas tydzien do terminu;p a narazie snieg i mróz;D