reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mam rajstopki body na dlugi rekaw, potem sweterek welurowy i na to pajac na szelkach tez welurowy
Dziewczyny jak planujecie ubran swoje maluchy pod kombinezon na wyjście?
20210130_170845.jpeg

reklama
Posluchalam rady mojej babci i pomogła [emoji16][emoji16] dokładnie to wietrzyłam cycki, niczym nie smarowałam, po 2h spróbowałam ściągnąć i się udało [emoji38] na końcu po odciągnięciu wzięłam po 2 krople mojego mleka i posmarowałam sutki i już są lepsze [emoji846] może i stare rady ale ważne że pomagają [emoji16] ja już nawet na necie znalazłam jakieś plastry na popękane brodawki tylko za prawie 100 zł o_O
Dzieki za odp :) Trzymam kciuki !!! Probowalas masci na brodawki z luteina? Ja juz zakupilam, ponoc warto smarowac, ale to wiem tylko z czytania (ja kupilam ziaje i od dzisiaj bede smarowac). Moze te nakladki sylikonowe tez maja sens [emoji848] tylko troche strach przyzwyczaic dziecko...

Nie poddawaj sie ! [emoji8]

reklama
Straszy ich 100zl za jakies pastry[emoji38]dobre babcine sposoby[emoji16]
Posluchalam rady mojej babci i pomogła [emoji16][emoji16] dokładnie to wietrzyłam cycki, niczym nie smarowałam, po 2h spróbowałam ściągnąć i się udało [emoji38] na końcu po odciągnięciu wzięłam po 2 krople mojego mleka i posmarowałam sutki i już są lepsze [emoji846] może i stare rady ale ważne że pomagają [emoji16] ja już nawet na necie znalazłam jakieś plastry na popękane brodawki tylko za prawie 100 zł o_O

Do góry