reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jak nawal bedziesz miala zawsze idzie mrozic zeby sie nie marnowalo
Dzięki [emoji38][emoji38] nie mam najmniejszego zamiaru się poddać [emoji16] piję dużo bawarek w ciągu dnia, czyli herbat z mlekiem i siostra się śmieje że jak przyjdzie nawał pokarmu to nie będę miała już do czego ściągać [emoji38][emoji28]

reklama
Ja tez dlatego nie wierze zeby maly mial 3200[emoji23]bardziej obstawiam 2800[emoji38]
Ja to troche zaczynam podchodzic sceptycznie do tych szacunkow wag. Na poczatku stycznia niby mala wazyla 2300, 2 tygodnie pozniej 2600, 4 dni pozniej mialam ktg i przy ktg ale juz w szpitalu i babka mi mowi 3kg [emoji33] ja na to: Pani doktor, prawie pol kilo w cztery dni !?!?!? I ona powiedziala ze margines bledu to jakies 15%. To przy tych liczbach jakies 0,5kg roznicy [emoji1787] nastepna wizyta 6.02 znow u niej w gabinecie. Wiec wtedy zobaczymy jak z waga ....

Ja mam termin na 19 lutego, ale nie zanosi się, żebym do tego czasu urodziła 🙈
Ja na 18 luty i też nic nie zapowiada, żeby się coś szybciej wydarzyło ☺️ coś mi się wydaje, że raczej przenoszę jeszcze 😂 mały się wierci w brzuszku, miejsca mu brakuje ale wyjść nie chce 🙂

Ja to troche zaczynam podchodzic sceptycznie do tych szacunkow wag. Na poczatku stycznia niby mala wazyla 2300, 2 tygodnie pozniej 2600, 4 dni pozniej mialam ktg i przy ktg ale juz w szpitalu i babka mi mowi 3kg 😱 ja na to: Pani doktor, prawie pol kilo w cztery dni !?!?!? I ona powiedziala ze margines bledu to jakies 15%. To przy tych liczbach jakies 0,5kg roznicy 🤣 nastepna wizyta 6.02 znow u niej w gabinecie. Wiec wtedy zobaczymy jak z waga ....
Dokładnie ja też biorę to z przymrużeniem oka, ostatnio miałam wizytę w czwartek i lekarz mi podał wagę 2900 a w sobotę po ktg też mi zrobili usg i mi powiedzieli wagę 3500. Więc aż się roześmiałam jak to możliwe 😂

Kurde to ja myslalam ze pajac wystarczy... chyba zapytam poloznych na oddziale. Kombinezon mamy dosc gruby i do tego jakis polarowy kocyk. Kombinezon ma rekawiczki, chociaz nawet nie wiem czy one sie nie zsuna z takich malych lapek, pewnie bedzie miala raczki schowane w rekawie. No i nie mam zadnej cieplej czapki... zakladacie zwykle bawelniane czy cieple??? U nas jest kaptur w kombinezonie.
Ja juz nie zakładam kombinezonu. Tylko prosto do fotelika i spiworka 😀czapeczke bawełniana 😀

reklama
Do góry