Podziwiam że chciało Ci się tak rano wstać żeby jechać na zakupy No to czekamy jutro na informację czy coś się zaczyna dziać u nas dzisiaj 38+5 i kompletna cisza po ostatnich cudachJa wlasnie kawa w ręku tez pojechalam sobie przed 8 na zakuoy i pocalowalam klamkę od 9 takze wróciłam pije kawe i jade bo nic w domu nie mam do jedzenia dzisiaj u mnie 38+0 takze dobry tydzien jutro wizyta zobacze jak mala przybrała na wadze i czy jest może jakieś rozwarcie hmmmm oby!
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Ale mi ochoty na kawę zrobiłyście, wstaję!
marta18691
Ja tez juz po sniadanku nas czeka zas przemeblowanie w sypialni[emoji23]
Hej dziewczyny, witam się z Wami przy delikatnej kawce z rana No to jak nikogo dzisiaj nie zaskoczy maleństwo to oficjalnie wszystkie dotrwałyśmy do naszego miesiąca "zero"
marta18691
No to niezle zobaczymy co sie wydarzy po niedzieli[emoji38]
Ja wlasnie kawa w ręku tez [emoji3]pojechalam sobie przed 8 na zakuoy i pocalowalam klamkę [emoji23]od 9 [emoji23] takze wróciłam pije kawe i jade bo nic w domu nie mam do jedzenia [emoji23] dzisiaj u mnie 38+0 takze dobry tydzien [emoji3] jutro wizyta zobacze jak mala przybrała na wadze [emoji3] i czy jest może jakieś rozwarcie hmmmm oby!
marta18691
U mnie kawa rozpuszczalna to ida 2 lub 3[emoji23]
Ale mi ochoty na kawę zrobiłyście, wstaję!
Kolejna mamuśka się wzięła za remonty ? I to w najbardziej odpowiednim momencie czyli na sam koniec ?Ja tez juz po sniadanku nas czeka zas przemeblowanie w sypialni[emoji23]
U mnie małe problemy z zaśnięciem, bo wczoraj wieczorem słabo się czułam, a do tego chyba troszkę obniżył mi się jednak brzuch, więc się przed snem stresowałam, że zaczyna się coś dziać, a ja niegotowa ale bez tragedii, z 3 razy pobudka, ale tylko na siku i spanko, nawet dzisiaj poranny "lisek" sąsiadów nie obudził mnie na dobre, bo dopiero niedawno zwlekłam się z łóżka, tylko dlatego, że głód już dość mocno doskwierał Właśnie jem śniadanko i przepyszne latte dziś do tego
reklama
marta18691
U nas caly czas remont jest caly rok
Kolejna mamuśka się wzięła za remonty ? I to w najbardziej odpowiednim momencie czyli na sam koniec ?