KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
To ja się czasem w 7 minut wyrabiam, a i tak najdłużej to na rejestracji schodziU mnie szybko idzie, pol h i gotowe takze nie jest zle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja się czasem w 7 minut wyrabiam, a i tak najdłużej to na rejestracji schodziU mnie szybko idzie, pol h i gotowe takze nie jest zle
Ja mialam 78 numerek dzis ale kobiety tam pracujące szybciutko załatwiają sprawę 30 minut ogolnie to dobry czas.To ja się czasem w 7 minut wyrabiam, a i tak najdłużej to na rejestracji schodzi
do końca dnia jeszcze trochę czasu masz ja dziś byłam w poradni wyjaśnić te badanie to położna mówi że brzuch mi się wyraźnie obniżył. i ruchy małej zdecydowanie słabsze. Mam liczyć codziennie bo ogólnie słabiej wyczuwalne. Także coraz bliżej jak dalejU mnie wszyscy zawiedzieni, ze jeszcze nie rodze a dzis piątek. I mówią ze teraz musze czekac do następnego
do końca dnia jeszcze trochę czasu masz ja dziś byłam w poradni wyjaśnić te badanie to położna mówi że brzuch mi się wyraźnie obniżył. i ruchy małej zdecydowanie słabsze. Mam liczyć codziennie bo ogólnie słabiej wyczuwalne. Także coraz bliżej jak dalej
Położna powiedziała że prawdopoobnie mała wstawiłą się w kanał i dlatego już te ruchy są dużo mniej wyczuwalne i brzuch nisko. Jak będzie 10 ruchów na dzień to mam nie panikowaćNo jeszcze sila wyciagna mala jak slabe ruchy[emoji16]
Położna powiedziała że prawdopoobnie mała wstawiłą się w kanał i dlatego już te ruchy są dużo mniej wyczuwalne i brzuch nisko. Jak będzie 10 ruchów na dzień to mam nie panikować
Odpoczywaj skoro organizm potrzebuje... Widocznie dzisiaj potrzebujesz trochę odpoczynku ;p Ja dziś w końcu posegregowałam badania potrzebne do porodu, ułożyłam to co brak na wierzchu więc niech się dzieje co chceDzisiaj mam spadek mocy jakiejs a spalam w nocy dobrze, ze szwagierka odbiera corke z przedszkola i wieczorem ja odbieram chciałabym dzis tylr zrobic a sil brak
Odpoczywaj skoro organizm potrzebuje... Widocznie dzisiaj potrzebujesz trochę odpoczynku ;p Ja dziś w końcu posegregowałam badania potrzebne do porodu, ułożyłam to co brak na wierzchu więc niech się dzieje co chce