reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie wszyscy zawiedzieni, ze jeszcze nie rodze 😂a dzis piątek. I mówią ze teraz musze czekac do następnego 😂
do końca dnia jeszcze trochę czasu masz :D ja dziś byłam w poradni wyjaśnić te badanie to położna mówi że brzuch mi się wyraźnie obniżył. i ruchy małej zdecydowanie słabsze. Mam liczyć codziennie bo ogólnie słabiej wyczuwalne. Także coraz bliżej jak dalej:D

No jeszcze sila wyciagna mala jak slabe ruchy[emoji16]
do końca dnia jeszcze trochę czasu masz :D ja dziś byłam w poradni wyjaśnić te badanie to położna mówi że brzuch mi się wyraźnie obniżył. i ruchy małej zdecydowanie słabsze. Mam liczyć codziennie bo ogólnie słabiej wyczuwalne. Także coraz bliżej jak dalej:D

Dzisiaj mam spadek mocy jakiejs a spalam w nocy 😂 dobrze, ze szwagierka odbiera corke z przedszkola i wieczorem ja odbieram 😀 chciałabym dzis tylr zrobic a sil brak

Dzisiaj mam spadek mocy jakiejs a spalam w nocy 😂 dobrze, ze szwagierka odbiera corke z przedszkola i wieczorem ja odbieram 😀 chciałabym dzis tylr zrobic a sil brak
Odpoczywaj skoro organizm potrzebuje... Widocznie dzisiaj potrzebujesz trochę odpoczynku ;p Ja dziś w końcu posegregowałam badania potrzebne do porodu, ułożyłam to co brak na wierzchu więc niech się dzieje co chce :D

reklama
Do góry